Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Spider-Web Crack in en frontrute

En edderkopp-web sprekk på frontruten består av et midtpunkt med mindre sprekker forgrening ut av det. Dette kan være en vanskelig type crack å fikse, men avhengig av tykkelsen av sprekken, størrelse og om det er noen luftlommer i den, kan du fortsatt være i stand til å redusere spider-web sprekk synlighet, om ikke eliminere det. Besøk din lokale auto butikken for å kjøpe en injeksjon sprekk filler. De fleste fyllstoff inkluderer alle nødvendige verktøy for jobben. Du trenger
Rag
Aceton
Resin crack-filler kit
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Hold en fille over åpning av en boks med aceton. Snu kan over å dempe den delen av fille med aceton. Tørk lett fuktig fille over spider-web sprekk å rense det berørte området av frontruten. La frontruten tørke helt.
2

Trekk av den medfølgende selvklebende stripen papir-backing. Sentrer stripe over spindelvev sprekk. Gni den fast på frontruten med neglen din, så skrelle av papiret backing på den siden som vender opp.
3

Plasser medfølgende montering på limet og bruke neglen til å gni det inn sted. Juster montering så det stikker så rett opp som mulig.
4

Fjern resin sprøyte dekselet og sett spissen i beslaget. Hold på sprøyten med den ene hånden og trekk sprøyten håndtaket helt opp med den andre hånden. Dette skaper et vakuum forsegling mellom klebestripen og montering og suger eventuelle luftbobler ut av spindelvev sprekk. Vent i ca 1 minutt.
5

Slipp sprøyten håndtak. Presset fra vakuum vil trekke håndtaket ned og skyte harpiks inn i spindelvev sprekk. Trekk håndtaket opp og vente et minutt før du lar den gå igjen. Gjenta ytterligere fire eller fem ganger for å sikre at du fylt så mye av spider-web sprekk med harpiks som mulig.
6

Trekk sprøyten ut av montering og forsiktig skrelle både montering og klebestripen av frontruten. La harpiksen til å herde i henhold til produsentens anvisninger. Bruk litt rubbing alkohol for å fjerne limet fast til frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59802.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair