Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hva er farene ved kjøring med en sprukket frontrute?

Sprukne frontruter er ulovlig omtrent overalt i USA, selv om de eksakte reglene varierer fra staten. Frontruten beskytter deg og lar deg se mens du kjører. Sprekker påvirke frontruten integritet og svekke den visuelle feltet, avhengig av deres plassering. Frontruten sprekker utgjøre en fare og bør utbedres så snart som mulig for å hindre verre problemer senere. Selv en liten chip vil forverres fra vibrasjon eller miljømessige temperatur variasjoner. Synshemming

En sprukket frontrute kan blokkere en del av visningen mens du kjører, spesielt hvis det er på førersiden av bilen. Sprekker på passasjersiden også forårsake problemer som du skanne synsfeltet for fotgjengere, biler og andre potensielle farer. En liten chip eller sprekk kan ikke virke problematisk, men det kan spre seg uventet når som helst hvis du aldri få det fikset. Du kan kjøre og plutselig bli konfrontert med en utvidet sprekk midt i veien for visningen.
Support Struktur

I noen biler, tjener frontruten også som en viktig del av kjøretøyets bærekonstruksjon. I disse tilfellene kan frontruten skade kompromiss strukturell integritet. Taket ditt kanskje hule i hvis du får i en dårlig vraket med en skadet frontruten. For eksempel, auto glass reparatør Dale Dues fortalte Fox 16 News at ulykken virkningen går gjennom førerhuset på visse Ford lastebiler, noe som gjør frontruten sprekker spesielt farlig.
Kollisjonsputer
< p> Frontkollisjonspute gå av med mye kraft og ofte utvide opp mot frontruten. Airbagen kan sende farlige glasskår flyr gjennom luften hvis den treffer en sprukket frontrute som ikke har integritet til å holde fast eller knuse trygt. Både fører og passasjer kan bli alvorlig kuttet av den resulterende glass brekkasje.
Økonomi

Din økonomi er i fare hvis du kjører med en sprukket frontrute, siden denne skaden er ulovlig omtrent overalt. Noen stater bare straffe deg hvis du har en chip eller sprekk av en viss størrelse i frontruten, mens andre er mer strenge og sleng deg med en bot for selv mindre skader. Noen baserer sin vurdering på plassering av skaden. Sjekk din statens lover hvis du oppdager en chip eller sprekk i frontruten for å se om du kan kjøre lovlig. Få skaden reparert så snart som mulig, selv om det faller innenfor juridiske retningslinjer, som det kan ekspandere og bli ulovlig.
Hensyn

Mange bil forsikringsselskaper dekker frontruten reparere uten egenandel. Spør reparasjon av denne skaden hindrer en verre sprekk og eliminerer farene forbundet med frontruten skade. Har chips og sprekker repareres omgående, uansett om du har en slik dekning. Profesjonelle reparasjoner er rask og billig fordi de fleste chips kan repareres ved å injisere en polymer harpiks inn i hulrommet. Dette stabiliserer glasset og stopper ytterligere skade. Gjør-det-selv-sett er også tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59803.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair