Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten fjerning for en 1966 Mustang

Fjerne frontruten på en klassisk 1966 Ford Mustang er ikke en lett oppgave for én person, for best resultat, bør det ideelt sett gjøres med to personer. Frontruten er tunge, uhåndterlige og vanskelige å holde og manøvrere, slik at en hjelper som står på utsiden av bilen for å hjelpe til frontruten fjerning er ikke bare et nyttig valg men en trygg også. Du trenger
Pianotråd
Hobby kniv
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern vindusviskerne ved å trekke ut flikene der viskerarmer møte drivspindler deretter skru opp skruen med en skrutrekker. Lirk hver vindusvisker av stasjonen stilk splines og plassere dem ut til siden for installasjon når det nye vinduet har blitt satt på.
2

Cut gjennom vinduet segl med en hobby kniv på en av de øvre hjørner. Kuttet må være stort nok til å lage et hull gjennom forseglingen.
3

Tråd pianotråd gjennom kutt hull i pakningen. Når den er i gang, har hjelperen trekke det hele veien gjennom.
4

Flytt langs hele pakningen og bruke pianotråd som en to person treet så. Både du og din partner vil trekke i alternative slag, beveger seg rundt hele frontruten. Denne handlingen vil skjære gjennom forseglingen og slipp vindusglass.
5

Skyv vinduet utover når vinduet har blitt frigjort fra forseglingen. Som en person presser, griper den andre personen en kant og forsiktig skreller frontruten vekk fra vinduskarmen. Alltid jobbe i tandem: en presser, og man trekker

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59528.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair