Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en Side View Mirror i en 2002 Mustang

De 2002 Ford Mustang fordeler fra de store redesign gjort i 1999, noe som gir Mustang slankere konturer, kanaler i bilen ramme og større hjulbuer. Siden sidespeil er en viktig del av utseendet og kjøresikkerhet av Mustang. I tillegg krever loven begge parene. Hvis man blir skadet, kanskje av en passerende bil bumping inn i siden speilet, vil det må byttes ut. Heldigvis erstatte enten sjåføren eller passasjeren side speil er grei. Med grunnleggende verktøy og en erstatning speil, vil du ha denne jobben ferdig på under 15 minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Replacement side vise speil
Pipenøkkel sett eller halvmåne skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne døra med speilet mount som må skiftes.
2

Wedge hodet av en flat skrutrekker mellom speilet mount og høyttalergitteret. Forsiktig lirke åpne disse to stykker ved å bevege skrutrekkeren rundt omkretsen av høyttalergitteret.
3

Fjern skruen som holder høyttaleren boliger til speilet mount med Phillips skrutrekker, snu den mot klokken. Fjern forsiktig høyttalerhuset fra speilet mount, tar seg ikke å rykke den bort som det fortsatt er festet med en kabel.
4

Trykk de to tappene på hver ende av ledningene som kobler høyttaleren bolig til døren ved speilet mount. Trekk ledningene forsamlingen vekk fra ledningen i døra når de to kategoriene er trykket inn
5

Lirk åpne det indre dørpanelet trim som omgir strømbrytere med flat skrutrekker. Kile skrutrekker mellom den indre dørpanelet og dørpanelet trims, og flytt det rundt omkretsen. Fjern forsiktig den indre dørpanelet, når det kommer løs, siden ledninger fortsatt koble den til døren.
6

Trekk ut kabelen på innsiden av døren panel som driver sidespeil. Se innsiden av døren panel gjennom hullet igjen ved å fjerne trim for strømbrytere. Bare trekke på denne pluggen for å løsne den fra kontakten.
7

Bruk en pipenøkkel satt til å fjerne de tre 16 mm bolter som holder side view speil festet til døren. Når den siste bolten kommer ut, trekker speilet montere utenfor døren, ta vare at kabelen innenfor døren ikke blir karret som du trekker den ut.
8

sammenligne den nye speil festet til en gammel, sjekke at størrelsen og formen er den samme, så vel som flere hull for feste-bolter.
9

Legg ledningen av den nye speilfestet gjennom døren i samme hull at det gamle speilet mount kabel kom gjennom. Fest den nye speil festet til døren bolig ved hjelp av de tre boltene du tok av tidligere.
10

Plugg speil kabelen inn døren og kabelen for høyttaleren inn i kontakten på døren boliger. Skru høyttalerhuset tilbake inn døren og knipse høyttalergitteret over høyttaleren boliger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59548.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair