Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner du Window Handle Fra en 1997 Pontiac

Vindu skrur ligner på de fleste biler , inkludert 1997 Pontiac . Fjerne vindusreferanse er første skritt i å fjerne dørpanelene , noe som er nødvendig bør du ha for å erstatte en høyttaler eller fikse vinduet regulator . Disse håndtakene holdes på plass av et klipp , den raskeste og enkleste måten å fjerne dem er med et spesielt verktøy tilgjengelig på de fleste auto deler butikker . Selv om prosessen kan være litt frustrerende , er det ikke teknisk vanskelig å utføre og kan gjøres på under 10 minutter . Du trenger
Vindu sveiv flytting verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

åpne døren for vinduet håndterer du vil fjerne. Skyv døren panel i mot ytterdør å avsløre klippet under vinduet sveiv . Dette klippet er formet som en "U ", og det er behov for å bli skjøvet ut av vinduet for tilgang til stykket .
2

Skyv vinduet sveiv flytting verktøyet bak dørhåndtaket , noe som gjør at "U "-form på håndtaket er rettet mot den "U "-form på klipsen . Skyv klemmen av av vinduet håndtaket ved hjelp av verktøyet . Klippet er under spenning så vær forsiktig der den skyter av for å unngå å bli truffet eller miste klippet.
3

Dra håndtaket rett ut av vinduet regulator .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59553.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair