Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan til polsk frontruten

En klar sikt gjennom frontruten av alle kjøretøy er en nødvendighet for sikker kjøring. Likevel, en rekke ting som vanligvis forårsaker riper og slitasje i frontruten som hemmer førerens sikt. Disse små, men følgeskader merkene fjernes ikke med bare å vaske frontruten. Stedet for å erstatte en kostbar frontruten, noen bileiere bruker en polsk utviklet spesielt for å fjerne disse merkene unna. Dette er ikke ment for å reparere sprekker, men for problemer som for eksempel når metallet av en vinduspusser har skrapt et merke. Du trenger
Glass renere
Rags
Sponge
frontrute polering kit
Drill
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Rengjør frontruten grundig, innvendig og utvendig. La den tørke helt.
2

Place maskeringstape på begge sider av scratch bredden på polering bob på innsiden av frontruten. Dette er din polering guide.
3

Place beskyttende dekker over noen av bilens malte og ikke-glass overflater som potensielt kan komme i kontakt med polish. Fest dekker til bilen.
4

Bløtlegg følte for polering bob i varmt vann i ca ett minutt. Bland poleringsmiddel i henhold til sine retninger. Dekker området som skal poleres med varmt vann.
5

Påfør poleringsmiddel til glasset. Hold deg innenfor linjene av maskeringstape.
6

Fest polering bob til drillen. Poler-område med en hastighet av omtrent 400-600 rpm ved hjelp av plane enden av polér-bob. Påfør jevnt trykk, bruk en frem-og-tilbake bevegelse og holde seg innenfor de teipede linjer.
7

Bruk en svamp og vann for å fjerne eventuelle gjenværende polsk. Rengjør frontruten med glass renere. Gjenta polering om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59682.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair