Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY Sprukket Auto Glass Repair

Små til moderate chips i auto glass lett kan repareres med en harpiks-baserte glass compound reparasjonssett. For å forhindre at brikken i å ekspandere og permanent ødelegger frontruten på bilen, er det viktig å reparere brikken så snart som det vises på overflaten. Rådfør deg med en automatisk reparasjon spesialist hvis brikken blir forstørret, som auto er glass må skiftes helt ut. Du trenger
Glass renere
papirhåndklær eller avis
Resin-baserte sammensatte glass reparasjonssett
fuktig klut
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør vinduet i striper og rester. Spray en moderat mengde glass renere på glasset. Tørk bort striper og skitt fra glasset med papirhåndklær eller avis. La glasset helt lufttørke i solen før du fortsetter å reparere sprekken.
2

Bruk en harpiks-basert, sprøyte-stil glass reparasjonssett. Ifølge Alt Auto, pakke opp emballasje og sentrere klebeplate - som holder sokkelen på plass - på brikken "Punch ut hullet i limet platen, skall den backing ut av den ene siden av platen og trykker på den. på glasset: "Alt Auto stater. Sørg for at sokkelen på disken vender oppover slik at sprøyten kan settes på plass.
3

Sett sprøyten (som kommer med kit) inn i sokkelen som er festet til disken. Sørg for at sprøyten suge-åpningen vender nedover i sokkelen og stempelet vendt opp. Vri sprøyten med klokken til det klikker på plass innvendig i søylen.
4

Plunge sprøyten oppover for å suge luftlommer fra brikken. Hold et øyeblikk og gi slipp på sprøyten slik at suging vil tvinge reparasjon sammensatte inn i brikken. Gjenta dette stuper prosessen minst 10 ganger.
5

La reparasjon sammensatte å sette i et godt ventilert område eller ute i solen i ca 30 minutter. Rydd opp eventuelle overskytende compound igjen på glasset med et fuktig håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59547.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair