Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bruke Krazy Glue å reparere en frontrute

Sprekker vises i frontruter av mange grunner. Løs grus, steiner og hagl alle har potensial til å forårsake skade på glass. Forlates uten tilsyn, kan en liten sprekk i bilens frontrute spredt over hele glasset. Til slutt kan hele frontruten må skiftes ut. Hvis sprekken er tendens til raskt som mulig, men det kan bli stoppet fra å spre seg. Frontruten sprekker kan bli midlertidig løst ved å bruke en tube med Krazy Lim til det berørte området. Du trenger
Såpe og vann
Glass renere
Saks
Krazy Glue
Glue remover
Cotton vattpinner
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en våt med såpevann for å rengjøre innsiden og utsiden av frontruten. Trykk et skinn pusseskinn inn i frontruten hjørner for å fjerne bygget opp skitt. Spray glassrens på frontruten og tørk det bort med tørkepapir for å fjerne fett.
2

Klipp av tuppen av Krazy Glue tube. Klem røret for å påføre en liten mengde lim på den sprukne område på innsiden av frontruten. Limet påføres i en nedadgående bevegelse, fra toppen av sprekken til bunnen. Fortsett å klemme forsiktig på tuben som du påfører lim.
3

Gni en bomullspinne rundt sprekken å spre limet rundt. Ut av bilen, og gjenta denne prosedyren på utsiden av frontruten.
4

La limet tørke og bruke lim remover å bli kvitt noen limet som har fått på hendene eller andre deler av bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59759.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair