Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner du en frontrute Scratch

Kjøretøy frontruter ta mye av misbruk og de ofte får ripete og chipped fra vei rusk. Riper kan svekke synet av driveren i tillegg til å være skjemmende. Bileiere kan reparere de fleste små frontruten riper selv ved hjelp av glass reparasjonssett. Hvis grunnen er dyp nok til å sette en negl inn i, ca 1/8 tommer, ta det med til et glass reparasjon profesjonell å fikse. Disse dypere riper kan knekke frontruten hvis ikke reparert skikkelig. Du trenger
Klut
Glass renere
Maskeringstape
Cup
Varmt vann
Glass reparasjonssett
Svamp
variabel hastighet drill
Vernebriller
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Flytt bilen i direkte sollys og inn i et område med en temperatur mellom 60 og 90 grader Fahrenheit.

2

Rengjør hele ytre overflaten av frontruten med en klut og en standard glass renere.
3

Få inne i bilen med en rull med maskeringstape. Legg et stykke maskeringstape 1/4 tomme bort fra den ene side av bunnen og strekker seg parallelt hele veien til enden av bunnen. Gjenta for å plassere et stykke tape 1/4 tomme vekk fra den andre siden og parallelt med bunnen av. Når du ser på tapen fra utsiden av bilen, skal grunnen være mellom tape linjer.
4

Fyll en kopp med to kopper varmt vann og sett polering bob inn i den. La den trekke i ett til to minutter til den er mettet. Filten polering bob leveres med glass reparasjonssett og festes til en drill.
5

Bland poleringsmiddel med varmt vann som anvist av instruksjonene i glass reparasjonssett.
6

Sett inn en svamp i varmt vann og tørk den sprukne området av frontruten.
7

Bruk målestav fra settet å påføre et tynt lag av poleringsmiddel på frontruten slik at du dekke plassen mellom de to tape linjer.
8

Fjern bob fra kopp vann og sett den på en elektrisk drill. Sett drill hastighet tgo o mellom 400 og 600 rpm og sette på vernebriller.
9

Plasser bob flatt mot frontruten direkte på toppen av poleringsmiddel. Dreie boret på og flytte den i sakte frem-og-tilbake bevegelser langs linjen for å polere ut scratch. Fortsett til du har dekket hele lengden på scratch.
10

Slå av drill og fjern vernebriller. Tørk hele frontruten med en svamp fuktet med varmt vann for å fjerne det meste av poleringsmiddel. Skyll svampen som trengs i rent varmt vann.
11

Rengjør utsiden av glasset med glass renere og en lofri klut for å fjerne alle rester av poleringsmiddel og shine opp glasset. Fjern maskeringstape fra innsiden av frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59623.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair