Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Car Door Glass

The vindusglass i bilen er en av de få tingene som beskytter sitt interiør fra utsiden elementer. Regn og annen været kan forårsake skade på elektronikken i bilen din og kan være en kilde til irritasjon. Du kan dekke den med plast, men det kan bare vare så lenge. Du må vite hvordan du installerer den nye glass slik at du kan få jobben gjort. Det er en relativt enkel oppgave når du vet trinnene involvert. Du trenger
Skrutrekkersett
Ratchet
Socket satt
Trim klipp remover
Vis flere instruksjoner
en

opp bildøra og la den åpen.
2

Fjern skruene som holder døren panel til rammen. Mengden og plasseringen av skruene varierer basert på type bil. De fleste biler har noen i armlenet og tre på hver dørstolpen.
3

Fjern klipp fra panelet med en trim klipp remover å lirke dem løs. Trekk panelet bort fra rammen og koble ledningene hvis den har elektriske vinduer. Sett panelet ut til siden.
4

Finn vinduet lysbilder festet til vinduet regulator på bunnen av vinduet. Fjern bolten som går gjennom den med en skralle og socket. Dra vinduet fra døren panel ved å trekke den rett opp og ut av rammen.
5

Skyv det nye vinduet på plass ved å skyve den inn mellom gummi biter på toppen av døren og trykke den hele veien til den møter regulator.
6

Skyv bolten gjennom vinduet lysbilder på bunnen av vinduet og skru det ned til den festes.
7

Sett noen ledninger som kobles inn døren panel, linje opp trimme klipp og slo dem lett med hånden til de klikker på plass.
8

Stram alle skruene på panelet ved hjelp av skrutrekkeren inntil den er sikret.
9

Rull vinduet opp og ned for å bekrefte det fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59578.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair