Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Vindu Guides

Vindu guider, også kalt regulatorer, holde bilvinduene i posisjon og tillate dem å bevege seg opp og ned gjennom døren. Guidene er sikret innenfor døren seg som de holder vindusglass. Den eksakte type vindu guider avhenger av hvilken type kjøretøy du har. Dette vil også bestemme den nøyaktige prosessen for å erstatte dem. Skifte vindu guider krever at du kommer inn døren. Du trenger
Trim stick
Rag
skrutrekker
Wrench
Rivet pistol
Window guide
Vis flere instruksjoner
fjerning

1

Koble fra batteriet i motorrommet ved å løsne den svarte kabelen klemmen med skiftenøkkel og fjerne denne negative kabelen fra terminalen.
2

Ta dørens vindu kontroll. Gni en fille bak en manuell sveiv for å koble sin klipp. For en automatisk kontroll, lirke av bryteren plate med en trim pinne og trekk ut ledninger.
3

Lirk av alle trim rammer fra indre trim panelet og fjerne alle skruer med skrutrekker. Lirke panelet av døren med en stor trim pinne langs kantene og løft panelet av.
4

Fjern eller løsne boltene som forbinder vindusglass til guiden med skiftenøkkel og deretter løfte glasset . opp og ut av døren
5

Fjern guidens bolter, noen har nagler som du må bore ut. Kollapse guiden på seg selv og ta det gjennom tilgangen hullet i døren.
Installasjon
6

Installer en ny guide gjennom døren hole og åpne den opp på plass innenfor døren. Påfør guidens bolter eller fikse det på plass med en nagle pistol - avhengig av hva som er nødvendig for din modell
7

Nedre glasset ned i døra gjennom toppåpning og sørge for at den til fulle seter i. guidene. Stram boltene for vindusglass.
8

Koble trim panelet til døren ved hjelp av sine klipp og skruer.
9

Koble trim paneler og vindu kontroll til dørdekslene.
10

Koble til batteriet med klemme sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59794.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair