Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Juridiske krav i Bilvinduet Nyanser

Ifølge FindLaw.com, en global leverandør av online juridisk informasjon, lover og krav til bilvinduet missfarging i USA varierer fra stat til stat. Hver statens bil vinduet fargetone lover er vanligvis funnet i sin trafikk eller kjøretøy koden. Men Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) av US Department of Transportation (DOT) mandater en generell regulering for bilvinduet missfarging. Generell forskrift

Ifølge FMCSA, den brekking eller farging av bilvinduene eller frontruter til førerens rett til venstre og høyre er tillatt. Imidlertid bør den parallelle synlig lystransmisjon gjennom fargetone ikke være mindre enn 70 prosent, noe som er typisk forekomsten prosentandelen av synlig lystransmisjon. Denne begrensningen gjelder ikke for de andre vinduene på en bil.
P Hvis du er usikker på bilens farge lovligheten, kan en sertifisert inspektør få bestemme ved hjelp av en spesiell måleinstrument. Ifølge FindLaw.com, kan statens Department of Motor Vehicles (DMV) gi deg råd om den beste plassen å ha et kjøretøy kontrollert i staten. Hvis du flytter til en ny stat, er det best å sjekke den nye statens spesifikke lover, i tilfelle de skiller seg fra staten du flytter fra.
Eksempler
< p> Ifølge International Film Window Association (IFWA), en internasjonal medlemsorganisasjon for vinduet film produsenter, ble Alabama, California og Washington bilvinduet tint lover vedtatt i 1996, 1999 og 2000, henholdsvis. De typer av vinduet tint lover gjelder for er netto fargetoner for Alabama og California, og film fargetoner for Washington.

For ytterligere å illustrere forskjellene på bilvinduet missfarging lover i ulike stater, følger California strengt på 70 prosent av synlig lystransmisjon lov for både frontruter og vinduer, mens Washington og Alabama tillate lavere synlige lystransmisjon prosenter av 35 og 32 prosent, henholdsvis for vinduer og en liten del av frontruten.

Alabama og Washington krever også en sertifikat fra brekking butikker for å bekrefte at fargetoner er opp til nasjonale lover, mens California ikke. På den annen side er det stilt krav disse statene dele presentasjonen av et medisinsk dokument for sjåfører eller passasjerer som krever mørkere nyanser av medisinske grunner.
Medical Unntak
< p> stater som Washington, California og Alabama tillate installasjon av mørkere bilvinduet fargetoner, eierne kan produsere medisinske sertifikater. Eksempler på medisinske tilstander som oppfyller kriteriene for den medisinske unntak, inkluderer melanom, lupus og fotosensitivitet. Vision-relaterte medisinske tilstander kan også kvalifisere under unntaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59615.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair