Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner glasset i døren på en første generasjon S10

Fjerne glasset i døren eller vinduet på en S10 er ikke så vanskelig. Den vanskeligste delen i å fjerne vinduet er få av dørpanelet. Når du har fjernet den du kan få til vinduet lett. Vinduet er holdt av ulike spor, når du fjerner vinduet må du være forsiktig så du ikke bøyer spor, eller vil du ha en hard tid på å sette vinduet tilbake igjen hva du trenger
Tenger
Phillips skrutrekker
Rigid sparkel
pipenøkkel
Gloves (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Lavere vinduet omtrent halvveis, og deretter fjerne den negative kabelen, som delvis er svart, fra batteriet. Bruk tang til å fjerne kabelen. Når kabelen er fjernet, kan du gå videre og begynne å fjerne dørpanelet.
2

Få en Phillips-skrutrekker og fjern skruen som ligger i det indre dørhåndtaket. Tar i dørhåndtaket surround panel bort fra døren panel. Ta ut av vinduet sveiv ved å slippe klippet bak døren panel og trekke ut kranken.
3

Fjern skruen i armen resten med Phillips-head skrutrekker. Det vil være en eller to skruer.
4

Ta av dørpanelet klipp. Det er totalt syv klipp, tre på hver side og en på bunnen. Ta din sparkel og sett det mellom metall og dørpanelet, og skyve tilbake på verktøyet til å fjerne klippet. Gjør dette til hver av klippene.
5

Skyv opp på døren panelet til døren låsing stang spretter av, og fjern panelet helt. Sett den til side på et sikkert sted. Løft opp stykke plast.
6

Fjern de to boltene som fester frontglasset run kanal. Fjern lysbilde kanal fra glasset. Sørg for å holde en fast hånd på glasset slik at den ikke faller.
7

Trekk frem på glasset slik at vinduet kommer bort fra rammen panel roller. Skyv tilbake på vinduet slik at enken kommer bort fra fronten sash panel roller. Vinduet er nå borte fra valsene og er klar til å komme ut.
8

Ta tak i toppen av vinduet fast og dra opp før glasset er helt fjernet fra døren. Sett glasset til side nøye, og sørg for å sette den et sted at det ikke blir ødelagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59728.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair