Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Glass Installering en Dodge Ram Charger

En skadet glass vindu på din Dodge Ram Charger ikke bare svekker utseendet på bilen din, men også setter bilen i fare for å bli stjålet. Erstatte en skadet vindu med nye glass er en relativt enkel prosess som tar omtrent en time. Plukk opp den nye glass og de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto supply butikken. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Window tetningsmasse
Sharp blad
Nylon ledningen
Hex skiftenøkkel
frontrute pakning
Mer Instruksjoner
Sett på frontruten
en

Bruk en skarp bød å klippe bort gummi trim funnet rundt kantene på frontruten. Foreta en innledende slit i trim og skjær rundt vinduet til all trim er fjernet.
2

Kom i Ram Charger. Trykk på frontruten ut av rammen nøye. Har en hjelper stå utenfor å støtte frontruten.
3

Påfør et lag med frontruten tetningsmasse rundt kantene på den nye frontruten. Fest en ny gummipakning med den tunge delen av pakningen på innsiden av frontruten.
4

Knyt en nylon snor rundt den ytre kanten av frontruten. Dette vil hjelpe deg å sette gummileppen av pakningen på plass.
5

Løft frontruten i vinduskarmen. Trykk nedover kantene mot rammen for å tillate en fast tetning for å angi. Trekk nylon ledningen over bunnen av frontruten for å sikre gummi leppe.
Erstatt et sidevindu
6

Åpne opp døren med den skadede vinduet. Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruene som fester dørhåndtaket og holde døren panel til rammen. Løft døren panel og håndtere bort fra døren.
7

Flytt vinduet så langt ned i vinduskarmen som det går. Dette vil gjøre det lettere å fjerne.
8

Finn vindu regulator under vinduskarmen. Regulatoren er et metallisk cross-formet enhet med en horisontal linje øverst som kobles til vinduet.
9

Fjern de sekskantede bolter som fester vinduet til regulator med en sekskantnøkkel. Løft vinduet fra bilen.
10

Sett inn et nytt vindu i rammen. Stille opp skruehullene i bunnen av vinduet med de på regulator. Sikre boltene med fastnøkkel. Sett på døren panel og dørhåndtaket ved å følge fremgangsmåten i motsatt. Rull opp vinduet for å sikre den beveger seg jevnt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59792.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair