Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Rear Glass på en 1968 Mustang

Hvis bakrute på 1968 Mustang blir skadet, kan det ikke bare redusere sikten når man ser ut av bakvinduet, men også sette bilen i fare for å bli stjålet. Skifte bakvinduet er en relativt enkel prosess som vil ta mellom én og to timer å fullføre. Du kan kjøpe den nye glass, deler og de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto deler butikken. Du trenger
Sharp blad
arbeidshansker
Caulk pistol
Urethane caulk
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skarp kniv for å fjerne weatherstripping trim fra rundt kanten av Mustang bakvinduet. Foreta en innledende slit i bunnen av trim og jobbe deg rundt kanten skjære bort resten av trim. Kast trim i papirkurven.
2

Trykk forsiktig bak frontruten bort fra rammen av dine Mustang. Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra knust glass. Har noen stå utenfor bilen for å hjelpe deg med å løfte frontruten fra rammen.
3

Bruk en klut til å tørke vekk all overflødig caulk igjen på rammen av vinduet. Installer ny weatherstripping inn i vinduskarmen.
4

Påfør et lag med frontruten uretan caulk rundt kanten av den nye glass panel med en caulk pistol. Løft frontruten i weatherstripping og ramme. Trykk kantene mot rammen slik at en sel setter på plass.
5

Vent noen timer slik at forseglingen til fast satt på plass. Rengjør bakvinduet glass med en klut for å sikre full synlighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59791.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair