Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Quarter Panel Glass på en Toyota

Hvis en fjerdedel panel vindu på din Toyota blir skadet, er det ikke bare eksister det generelle utseendet på bilen din, men også kan sette den i fare for å bli stjålet og skaper en usikker tilstand for passasjerer. En skadet vindu skal skiftes ut så snart som mulig. Prosedyren er ganske enkel og kan gjennomføres på bare litt over en time med en person som har grunnleggende bilverksted kunnskap. Du trenger
Utility kniv
Phillips-skrutrekker
Arbeidshansker
Quarter panel vindu
Vindu pakning
Vindu limet
Trim stick
Show Flere Instruksjoner
en

inn i baksetet av din Toyota. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som holder weatherstripping på plass, og løft weatherstripping bort fra vinduet og legg den til side.
2

Skyv trim pinne inn i vinduskarmen og hekt gummi trim fra sine kontakter. Trekk forsiktig gummi trimme vekk fra vinduet.
3

Bruk en skarp kniv til å skjære bort gummipakningen fra hele panelet vinduet. Lag en liten rift i bunnen av pakningen og jobbe deg rundt vinduet skjære bort alt av pakningen.
4

Ta på beskyttende arbeidshansker. Plasser en hånd utenfor vinduskarmen. Forsiktig trykk vinduet ut av rammen med den ene hånden og tar imot den med det andre. Sett glasset i resirkulering din kan eller ta den til din lokale gjenvinningsstasjon.
5

Påfør et lag med vindu tetningsmasse rundt kantene på det nye kvartalet panel vinduet. Plasser den nye pakningen rundt kanten av vindusåpningen og trykk den på rammen for å sette den fast i posisjon.
6

Plasser kvartal panel glass i vinduet pakning. Sett på gummi trim rundt vinduet kontakter. Koble weatherstripping til vinduet ved å feste festeskruene med en Phillips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59790.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair