Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en dørvinduet i en 2001 Ford F-250

The 2001 Ford F-250 Super Duty pickup er den mellomstore lastebil i Fords ikke-kommersiell F-Series flåten. Ford tilbød 2001 F-250 med tre ulike cab konfigurasjoner: standard, super førerhus og super mannskap. Hvis døren vindusglass pådrar seg en ripe eller chip, vil du mest sannsynlig trenger å erstatte det. En auto glass selskap kan buff ut riper som ikke er dypt nok til å ta på neglen din. Noe dypere enn som krever vinduet erstatning. Bruk alltid forsiktig når du håndterer auto glass som selve vekten av glasset hvis droppet og brutt kan levere livstruende flenger i blinking av øye. Du trenger
Trim verktøyet
Stikknøkkel
7 mm socket
Pakking tape Side 8 mm-kontakten
Cotton fille
Automotive vindu renere
Show Mer Instruksjoner
en

Åpne F-250 er vinduet fullt. Lirk seil panel klippe av F-250 dør. Seilet panelet er den trekantede trim brikke plassert på ledende øvre kanten av døren panel, på baksiden av døren sin A-stolpen.
2

Lirk og låse slå av dørpanelet hjelp av trim verktøyet. Koble sele fra bryterne og deretter sette bryteren rammen til side.
3

Lirk høflighet-lysdekselet av bunnen etterfølgende-kanten av døren panel ved hjelp av trim verktøyet. Fjern sekskantskrue bak vinduet bryter rammen og høflighet lys linse bruker socket fastnøkkel og 7 mm-kontakten.
4

Løft døren panel av døren for hånd. Trekk ut høflighet lys fra sele før du flytter panelet bort til et trygt sted.
5

Løft vinduet til toppen av vinduskarmen --- må du kanskje midlertidig koble vinduet bryteren å heve vinduet elektronisk. Sikre vinduet til toppen av rammen med pakking tape. Unbolt vinduet glass fra vinduet regulator med en pipenøkkel og 8 mm-kontakten.
6

Support vindusglass med en hånd mens du fjerner teipen med den andre. Senk glasset langt nok til å gripe toppen av glasset med begge hender fra utsiden av F-250. Vippe glasset fremover og løft den opp og ut av F-250 dør gjennom utsiden av vinduet.
7

Still gamle glass ned på et trygt sted. Vipp det nye glasset frem og skyv det ned i døren fra utsiden. Vippe glasset tilbake i døren, så den sitter nivå, og deretter heve den til toppen av vinduskarmen.
8

Sikre den nye glass til toppen av døren med pakking tape. Bolt det nye glasset til vinduet regulator med socket og skiftenøkkel. Fjern emballasjen tape.
9

Koble vinduet bryteren midlertidig og senk ned vinduet i døren. Koble bryteren. Skyv døren panel på døren.
10

Sett todørs-panel festeskruer med pipenøkkel og 7 mm-kontakten. Smekk høflighet lys objektivet inn døren panel.
11

Plug vinduet og låse brytere inn i sele, og knipse vinduet bryteren rammen tilbake i dørpanelet. Installere seil panelet ved å feste den tilbake på plass. Rengjør nytt vindusglass med en bomull klut og bilindustrien vindu renere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59798.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair