Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg Aluminum Truck Topper Windows?

En av de primære funksjonene til en lastebil topper vindu er å legge til mer sikkerhet for ditt materiale . Knuste vinduer imidlertid gjøre denne sikkerhetsoppdateringen ugyldig . Så fra tid til annen , lastebil topper vinduer må skiftes . Uansett om vinduet er aluminium eller et annet metall spiller ingen rolle , prosessen er den samme . Med hjelp av en nabo eller venn og bruk av en skralle og socket ; kan du veldig enkelt erstatte din egen lastebil topper vinduer. Du trenger
Vernebriller
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg verneutstyr. Åpne vinduet topper og slippe bakluken. Krype inn i lastebilens seng å plassere deg vendt mot vinduet som må byttes ut.
2

Bruk en 3/8-inch skralle og socket å løsne boltene som holder vinduet til topper. Har noen til å hjelpe deg med å tviholde på vinduet som du løsner det. Slik unngår du utilsiktet dropping av dette vinduet stykke. Har din assistent plassert på motsatt side som du står overfor .
3

Sett erstatning vinduet på plass på topper. Bruk skralle og socket å bolte dette stykket på plass. Har den samme personen som før hjelpe deg ved å holde erstatning vinduet på plass før du har sikret boltene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59391.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair