Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten Scuff fjerning

En slitte eller ripete frontruten er ikke bare skjemmende, det er farlig. Å kunne se klart ut fra bilens frontrute er avgjørende for å unngå ulykker, så det er viktig å ta vare på riper og skrammer så snart de skjer. Hensyn

Først av alt, sørg for at det er en skrapemerker mark eller scratch og ikke bare skitt. Vask frontruten forsiktig, men grundig med såpe og vann, og hvis nødvendig, bruk en vanlig barberblad på en vinkel for å fjerne eventuelle saft eller klebrig materiale. Hvis du finner ut at merket er faktisk en ripe, og det er ganske dypt, kan det hende du trenger å ta bilen til en profesjonell. Hvis merket er en sprekk, vil det bare fortsette å utvide til du har noe annet valg enn å skifte frontruten. Hvis du finner du trenger å ta bilen til en profesjonell, sjekk med bilens garanti for å se om en slik tjeneste er dekket.
Gentle Abrasives

Mange slitemerker og riper resultat fra defekte eller aldring vindusviskerne skraping over glasset. Du kan prøve ett av en rekke slipende "oppskrifter" og se om det hjelper å fjerne merket. Ett av produktene mest anbefalt av mekanikere er cerium oksid, en oransje pulver du kan finne i auto butikker eller på nettet. Fukt en myk klut eller svamp og dypp den i oksid slik at du gjør en lime på kluten. Deretter gni kluten i små sirkler, ved hjelp av press over slitemerker, men følg med arbeidet ditt, slik at du ikke overdriv.

Kjøp noen gullsmed rouge (jernoksid) for å fjerne skrapemerker mark. Det kan bli funnet i varehus, jernvareforretninger, hobby butikker eller smykker forsyne butikkene. Bland en unse av jernoksid i en lime med en unse glyserin og en unse vann. Sette en liten mengde på en klut og gni det på riper, vask av med rent vann fra tid til annen for å sjekke fremgangen din.
P Hvis du har problemer med å finne cerium oksid eller gullsmed rouge, prøv ultra-fine stål ull (0000 klasse) og buff svært forsiktig etterfulgt av et glass scratch remover produkt fra en auto supply butikken.

Andre slipemidler du kan finne i din lokale matbutikk kan også fungere godt. Bon Ami og Bar Keepers Friend er to lett-slipende produkter som er trygge å bruke på de fleste overflater. Akkurat som med cerium oksid, ta litt på en våt klut og buff scratch eller skrapemerker mark før det er borte. Hvis du har en elektrisk buffer, kan du bruke den i stedet for vanlig albue fett. Tannkrem (ikke gel slag) er en annen veldig fin slipemiddel som kan brukes med en klut for å fjerne merkene.

DIY Kits

Mange auto forsyne butikkene selge frontruten lappesaker eller frontruten scratch eller scruff remover kits som vanligvis består av et spesielt glass-poleringsskive eller pad og ulike graderinger av pimpstein pulver. Disse pakkene kommer med fullstendige instruksjoner, er enkle å bruke og vil ikke skade eller forvrenge glass.
Professional Service
p Hvis alt annet mislykkes, eller hvis det vises at frontruten skaden er verre enn du først trodde, ta bilen til en auto glass butikk. Der vil de bruke en klar epoxy og forsiktig rasping, eller noe lignende, for å fikse skaden, og i de fleste tilfeller er det en relativt enkel og billig jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59487.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair