Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik bruker du en Tiger Eye Stone

Dette rikt farget gemstone er kjent som katt øye eller crocidolite. Det er Amberish-brun i hue med virvler av svart og andre ulike nyanser. Tiger øye kommer fra Afrika og antas av åndelige entusiaster til å være av stor verdi blant dem som prøve seg på det paranormale og new age. Å vite hvordan du bruker en tiger øye stein gir deg muligheten til å richen dine åndelige opplevelser med edelstener som talismaner og mer. Instruksjoner
en

Plasser deg i en behagelig stilling, enten legge ned eller sitte oppreist. Gjøre dette alene i et svakt opplyst rom. Det er ideelt å bruke dim stearinlys mens delta i åndelige meditasjoner eller ritualer av de fleste typer. Være fri for avbrytelser eller støy.
2

Hold tiger øye stein i håndflaten. Lukk øynene og gjør deg kjent med din følelse av berøring, karakteristikk av din tiger øye stein. Dette forbedrer ditt fokus og hjelper deg å identifisere med stein for å bygge en kobling med det.
3

Ligg på ryggen hvis du ikke allerede. Gjør dette med skjorte enten av eller løftet opp over midjen din. Plasser tiger øye stein på navlen din. Dette er navlen sentrum chakra, eller solar plexus, og fargene stemmer overens med fargene på steinen. Solar plexus er styrt av solen, noe som også stemmer overens med fargene på en tiger øye. Dette er ultimate balanse og bringer helbredelse til lavere kroppen og indre organer, ifølge spiritualists som studerer gemstone healing.
4

Pust dypt inn og puster ut, holde øynene lukket. Fokuser energikilde å lokalisere rundt solar plexus, kommer fra gemstone i navlen området. Gjør dette så lenge du føler er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59800.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair