Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en eldre modell Auto frontruten

Classic bil restaurering er populær blant både profesjonelle og amatører. Vanskelig å finne deler som frontruter, er lett tilgjengelig for en pris. Hjem mekanikk kan lure på om frontruten erstatning på eldre biler er en mulig jobb for amatører. Denne jobben krever en god del tålmodighet og utholdenhet, men det er ikke umulig så lenge du har de riktige deler og verktøy. Du trenger
tre blokker eller så hester
Flow klasse butyl fugemasse i drivning tube (valgfritt)
drivning pistol (valgfritt)
frontrute pakningen
3/8-inch nylon tau
Maskeringstape
Kniv
skrutrekker
Splint verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den nye frontruten på treklosser eller sagkrakker, med innsiden vendt opp. Eventuelt presse en perle av flyt klasse butyl tetningsmasse rundt den indre kanten av den nye frontruten pakningen med en drivning pistol. Installer gummipakningen rundt frontruten.
2

Sett et stykke 3/8-inch nylon tau i ytterkanten av frontruten pakning, begynner og slutter nederst i midten av frontruten. La ca 1 fot av tau dingler ut av pakningen og kutte overflødig tau til rett lengde. Tape haler av tauet til midten av innsiden av frontruten.
3

Sett frontruten på plass på utsiden av bilen ved hjelp av en assistent. Har din assistent trykk forsiktig på utsiden nedre kant av frontruten.
4

Pull på en av tauet ender fra innsiden av bilen, jobber mot et hjørne, mens assistenten forsiktig ned fra utsiden. Tauet vil føre til at gummipakningen å vikle rundt metallrammen på innsiden av bilen. Trekk på begge tau ender, først den nederste kanten, deretter sidekantene og deretter den øverste kanten av frontruten pakningen. Dra tauet helt ut for å fullføre jobben.
5

Inspiser gummipakningen fullt, innvendig og utvendig. Rett ut eventuelle floker med en liten skrutrekker eller en splint verktøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59766.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair