Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan sette et vindu i en CJ7

Jeep CJ7s har to forskjellige typer vinduer avhengig av hvilken type dør er installert på Jeep din. Dette vinduet kan være en snap-in-place plast vindu eller et glass vindu. Plast vinduer er enkle å skifte ut bare ved å knipse et nytt vindu i stedet for den gamle, men glassvinduer krever mer innsats. Vær forsiktig når du håndterer vinduet, så slippe den på en kant vil føre til at glasset knuses. Du trenger
skrutrekker
døren panel lirke bar
Drive socket sett, 3/8-inch
Socket utvidelser
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne døren av Jeep inneholder vinduet som må byttes ut. Det er bolter som må fjernes før døren panelet kan bli fjernet fra CJ7.
2

Fjern boltene under armlenet av Jeep CJ7, ved hjelp av pipenøkkel. Fjern skruen i indre dørhåndtaket. Skyv vinduet sveiv remover verktøy mellom vinduet sveiv base og dørpanelet. Du hører et klikk når låseringen er utgitt. Dra vinduet sveiv ut av innlegget sitt.
3

Trekk armlenet og dørhåndtaket dekselet ut av det indre panelet. Kile dørpanelet fjerningsverktøyet mellom dørkarmen og den indre panel. Det finnes en rekke klipp som holder panelet til dørkarmen. Bruk verktøyet for fjerning å lirke disse klippene ut av deres tilgang hull.
4

Løft den indre panelet rett opp for å løsne den fra vinduet sporet og fjerne det fra CJ7. Sett den til side der det ikke vil være i veien.
5

Skyv vinduet sveiv tilbake på sveiv post og bruke den til å senke vinduet. Når vinduet er ute av veien, dra vinduet weatherstripping ut av dørkarmen. Se i de runde tilgang hull i dørkarmen der det indre panelet ble installert. Inne i disse hullene, finne de festeboltene som fester nederst vinduet sporene til dørkarmen. Bruk pipenøkkel til å fjerne disse boltene.
6

Hev vinduet til du kan se den nedre banen der vinduet er montert. Fjern boltene som fester vinduet til dette punktet. Dra vinduet ut av sporet, deretter ut av døren.
7

Monter det nye vinduet inn i dørkarmen på samme måte som det gamle vinduet ble fjernet. Det er to hull i bunnen av glasset. Juster disse med bolter i det nederste sporet av vinduet og forsiktig tettsittende festeboltene på plass.
8

Skyv spor vinduer ut mot det nye vinduet og fest dem med sine festeboltene. Bruk pipenøkkel å stramme disse boltene til dørkarmen.
9

Sett vinduet weatherproofing på dørkarmen. Kjør vinduet hele veien opp til tettsittende gummi mot metall dør. Kjør vinduet helt ned. Installere døren panel i motsatt måte som det ble fjernet for å fullføre installasjonen av det nye vinduet i Jeep CJ7.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59808.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair