Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan få klistremerker Off the Inside av sotede vinduer

Året var 1998 og din forelskelse N 'Sync fikk deg til å pryde bilen med klistremerker. Du visste ikke på det tidspunktet at N 'Sync forelskelse ville slå inn i en guilty pleasure, eller at bilen ville gå sterkt langt inn i neste årtusen. Nå har du en bil med sta klistremerker stakk til vinduet ditt med alderen på sin side. Du har prøvd alt, men ingenting fungerer. Heldigvis kan du fjerne disse pinlige klistremerker med noen husholdningsartikler. Du trenger
plast spatel
Hårføner
denaturert alkohol
Clean kluter
Vis flere instruksjoner
en

mykere klistremerke lim ved oppvarming opp klistremerket med hårføneren i minst to minutter, eller til det oppstår bobler på overflaten av klistremerket.
2

Forsiktig skrape vinduet med plast spatel mens søknad varme med hårføner. Fortsett denne prosessen til mesteparten av klistremerket er fjernet. Mengden av rester igjen på vinduet avhenger av styrken av flippen og hvor lang tid det var på vinduet.
3

Påfør denaturert alkohol til en ren fille for å fukte tuppen. Skrubb rester igjen fra klistremerket med fille for å fjerne det som er igjen av den.
4

Bruk hårføneren mens skrubbe vekk rester hvis resten er sta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59807.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair