Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Driver Side Window på en 2002 Chevolet Impala

Bil vedlikehold og reparasjon er vanligvis ingen liten prestasjon, men du kan fikse ødelagte vinduer med liten innsats. Hvis 2002 Chevy Impala har en sprukket førersiden vinduet er alt du egentlig trenger den riktige sammensetningen av forsyninger og en solrik dag. Kjøp dine nødvendigheter fra en lokal auto butikk og spare tid og penger på reparasjon din. Du trenger
Mild såpe
Vann
Bucket
Myke kluter
vernebriller
Barberblad
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
Lim herding film
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle smuss og skitt fra bilvinduet ved hjelp av en blanding av mild såpe og vann på en myk klut til å skrubbe den ren. Bruk en annen klut til å tørke det av.
2

Sett på vernebriller og begynne å fjerne løse biter av glass innenfra sprekker. Bruk den skarpe hjørnet av barberblad for å plukke skår ut.
3

Plasser sug stabilisator på toppen av den sprukne området, og deretter presse ned på den for å skape sug nødvendig for reparasjonen.
4

Hold harpiks tube oppreist, og plasser den inne i injektoren kassetten.
5

Sett injektoren i injektoren området, og deretter en gang på plass , fjern injektor slik at harpiks raskt suger inn i sprekker.
6

Ta stabilisatoren av vinduet, plasserer en stripe med lim herding film over reparasjon og deretter fjerne den etter et par timer med tørketid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59665.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair