Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Nick i en bil frontruten

Reparere et nick i en frontruten er ikke så lett som det kan virke. Du må først se nærmere å se om brikken er på overflaten, eller hvis den går til det midtre laget av frontruten hvor det er en hard plate av plast for å holde glasset fra knuste. Du skal da finne ut om nick en blink pause med en svært liten overflate hull, eller hvis det er noen edderkopp webbing eller linjer som stråler ut fra pause. Disse kan føre til alvorlige problemer og er ikke lett repareres. Du trenger
Glass renere
frontrute reparasjonssett
Single-edge barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Ren og flake de små glass chips fra rundt hullet med nålen leveres i frontruten reparasjonssett. Plukk kantene for å glatte dem. Forsøk å litt forstørre hullet ved løsner skarpe fragmenter. Hensikten er å gi god flyt i filler harpiks for å fylle hulrom.
2

Spray glassrens direkte inn i hullet. Overløp hulrommet med renere å vaske ut de små glassbitene. Rengjør området rundt og la reparasjon området for å tørke. Flytte bilen til en skyggefull plass.
3

Fest reparasjonssett er injektor basen til frontruten. Fyll basen med harpiks. Monter sprøyten inn i basen, trekk den opp og låse den på plass. Dette danner et vakuum tilstand, og boblene vil begynne å danne så luften strømmer ut i hullet i frontruten. La den på plass i 10 til 20 minutter. Press sprøyten ned, og låse den på plass. Dette tvinger harpiksen i pausen. La den sitte i 20 minutter.
4

Fjern sprøyten og basen. Rydd opp overflødig resin. Hvis et lite hull som er igjen, fyll den med en dråpe leftover harpiks, og dekker reparasjon med herding film. Flytt bilen for sollys og la den sitte i 30 minutter. Skrap av overflødig resin med et barberblad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59610.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair