«Zucca» med personlig assist-rekord da Rangers tapte

Mats Zuccarello satte personlig rekord i antall assists på én sesong for New York Rangers tirsdag. Men nordmannens 41. målgivende pasning bidro ikke til seier.

San José Sharks ble hakket for sterk og vant 5-4 i forlengning på hjemmeis. Det avgjørende målet ble scoret av Brent Burns på pasning fra Joe Pavelski drøyt tre minutter inn i tilleggstiden.

Før det hadde Rangers vendt kampen fra å ligge under 1-3 til å lede 4-3. Zuccarello var nest sist på pucken da Derek Stepan startet snuoperasjonen på tampen av annen periode.

Drøyt to minutter før full tid sikret Chris Tierney 4-4 for Sharks, og dermed gikk kampen til forlengning.

Selv om Zuccarello noterte sesongbeste antall assists, har han en liten vei å gå til poengrekorden fra forrige sesong. Da noterte han 61 poeng (26 mål/35 assists), mens han nå står med 56 (15/41).