Tverrligger, stang, og så ut på Alfheim: – 1-1! Nei? Hva skjer?

(Dagbladet): Det ble nemlig full forvirring da Gjermund Åsen fikk en eventyrlig mulighet til å utlikne i det 25. minutt etter at Samuel Adegbenro hadde sendt Rosenborg i ledelsen.

- Den går i tverrliggeren og i stanga. Det rista i nettet. Det gikk så fort så jeg klarer ikke å sitte her og si … Vi får håpe det er riktig, sa Max’ ekspertkommentator Kjetil Rekdal.

Både Åsen, Tromsø-trener Simo Valakari og samtlige Tromsø-supportere trodde ballen var i mål, men dommerteamet vinket spillet videre.

Valakari utvist

Minutter seinere måtte Valakari sette seg på tribunen etter å ha vist sin misnøye ved avgjørelsen.

- Han var i harnisk på sidelinja, beskrev Kjetil Rekdal.

- Der var jeg sikker på at det ble scoring. Det er jo ikke noe å si på. Det er ikke mål. Jeg skjønner jo at han tror det er mål, kontret Max-kommentator Frode Marti.

Reprisene viste at ballen ikke var i mål.

- Det er ganske åpenbart hva som skjedde. Jeg gikk utenfor teknisk sone. Det var det. Jeg respekterer avgjørelsen, forklarte Valakari til Max etter kampen.

- Jeg har ikke sett reprisene, jeg vet ikke hva som skjedde. Det var et flott angrep, men det viser litt hvordan det er å spille mot et lag av kvaliteten til Rosenborg, sa Tromsø-treneren om Åsens sjanse.

- Effektive

- Det er marginer. Jeg føler jeg treffer ganske bra. Det er ikke så mye som skal til for at den går inn, men sånn er det i dag. Vi taper 3-0, sa Gjermund Åsen til Max om den store sjansen.

Samuel Adegbenro, Nicklas Bendtner og Pål André Helland scoret målene for Rosenborg.

Kampen var mye jevnere enn det resultattavla forteller, men der Tromsø bommet, scoret Rosenborg.

- De er effektive, vi er ikke effektive. Det er nok en morsom kamp å se på, bølger litt fram og tilbake, det var artig å være utpå der. Vi fikk målt oss mot Norges beste lag, det er fint for oss, dessverre så klarer vi ikke å ta tre poeng. Det trenger vi nå, sa Åsen.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen skrøt av Tromsø-laget etter kampen.

- Jeg må skryte av Tromsø. Tromsø var gode. De er gode og gjør det vanskelig for oss. Jeg synes de ser veldig positive ut. Det er en jevn fotballkamp, sa Kåre Ingebrigtsen til Max.

Saturday, October 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments