Skader gir Conte hodebry

To viktige brikker er satt ut av spill for Chelsea-manageren før lørdagens kamp mot bunnlaget Crystal Palace.

Før landslagspausen gikk Chelsea på sesongens første tap. I tillegg gikk Morata av banen med strekk etter en knapp halvtime. 0-1 mot Manchester City ble etterfulgt av en landslagspause der Kante kom tilbake med hamstringskade.

Kante er ute i tre uker og mister trolig seks kamper, blant annet begge mesterligaoppgjørene mot Roma. Men midtbanespilleren er trolig tilbake til storkampen mot Manchester United 19. november. Morata ser ut til å komme raskere tilbake enn først antatt, men blir ikke klar til bortemøtet mot Crystal Palace.

Bruker tid

Conte løste Morata-problemet med å bruke midtbanespiller Willian mot City, noe som har ført til spekulasjoner om han ikke har tillit til Michy Batshuayi, lagets andre rene spiss. Batshuayi scoret vinnermålet mot Atlético Madrid i mesterligaen, og kan få muligheten mot Crystal Palace. Men Conte har også snakket om muligheten til å bruke Eden Hazard som en falsk spiss.

Hazard spilte sin første kamp for sesongen mot Manchester City, og har sagt at han kommer til å bruke litt tid på å finne godformen etter ankelskaden.

– Jeg gikk glipp av tre måneder og det er ikke enkelt å komme tilbake etter en sånn skade, sier Hazard.

Han legger til at han kommer til å spille noen svake kamper før han er tilbake på sitt beste.

Smuler

Contes problemer er kanskje som smuler å regne for Crystal Palace-manager Roy Hodgson. Hans lag har fortsatt til gode å ta poeng denne sesongen. I tillegg har ikke laget scoret ett eneste mål.

Kanskje kan Wilfried Zahas retur hjelpe den tidligere Viking-treneren. Zaha har vært ute med skade og fraværet har ført til total mangel på kreativitet framover på banen.

Før lørdagens kamp trenger begge lagene alle poengene. Chelsea for å henge med Manchester-lagene som ligger seks poeng foran. Crystal Palace på sin side er desperate etter å unngå sitt åttende strake tap.

NTB

Saturday, October 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments