Zlatan stilte på frokost-tv, men to ting var det forbudt å spørre om

(Dagbladet): Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic (35) er nylig operert i kneet etter skaden han pådro seg 20. april.

Denne helga stilte Zlatan opp til intervju i «Nyhetsmorgon» på svensk TV 4. Men det var to temaer det var forbud mot å spørre om: Familien og fotballen.

Det skriver Expressen.

- Det var strenge regler. Maks sju minutter, og vi fikk ikke spørre om familien eller om fotballen. Jeg gjorde mitt beste og klarte nesten ikke å holde meg… sier TV 4-programleder Jenny Alversjö til avisa.

Ifølge svensk presse skal Zlatans management ha fulgt nøye med – og vært tydelige på hva slags spørsmål som var lov.

Parfyme

Den svenske fotballstjerna var nemlig gjest for å promotere ny parfyme.

- Han lanserer to nye parfymer og i sammenheng med det fikk jeg muligheten til å reise til England for å treffe denne fantastiske personen som jeg nysgjerrig på. Han er generøs og varm, sier Jenny Alversjö.

Manchester United ble nylig klare for Europaliga-finalen og spiller toppkamp mot Tottenham i Premier League i ettermiddag. Men intervjuet på svensk tv handlet derimot om andre ting.

Blant annet ble det snakk om hjemlandet, Sverige.

- Sverige er alltid i fokus. Sverige og Zlatan. Sverige er noe jeg representerer, og jeg glemmer aldri hvor jeg kommer fra. Jeg har lykkes med å sette Sverige på verdenskartet, og nå skal jeg gjøre det gjennom dufter, sier Zlatan Ibrahimovic i TV 4-intervjuet.


INTERVJU: Zlatan Ibrahimovic hos svensk TV 4. Her med programleder Jenny Alversjö. Skjermdump: TV 4
Vis mer

Spøk om kongen

Dette ble sendt på svensk tv søndag morgen.

- Jeg er en turist når jeg kommer til Sverige. Jeg lengter alltid tilbake. Jeg flyttet for 17 år siden og lengter tilbake.

På spørsmål om når det kan være aktuelt å flytte tilbake igjen, svarer Manchester United-spissen:

- Når de gjør meg til den offisielle kongen, da kommer jeg… Jeg får bytte plass med den eksisterende… Nei, jeg vet ikke. Vi får se. Jeg er fortsatt aktiv og føler meg fortsatt som et dyr. Spørsmålet er om Sverige er klare for meg. Jeg kommer, dere får bare rulle ut den røde løperen, sier Zlatan.

Svensken var nylig gjennom en kneoperasjon i USA som beskrives som vellykket. Det er fortsatt uvisst hvor han spiller neste sesong, ettersom kontrakten med United går ut etter denne sesongen.

Zlatan-agent Mino Raiola har uttalt at operasjonen ble gjennomført av legene Freddie Fu og Volker Musahl ved UPMC sportsmedisinske senter i Pittsburgh, USA.

- Det er usikkert hva som skjer med karrieren i United. Han har kontrakt ut sesongen, med opsjon på ett år til, sier Raiola.

Svensken har vært god i sin første sesong i England og Premier League. 28 mål på 46 kamper – alle turneringer inkludert – er mer enn godkjent.


PÅ KRYKKER: Zlatan etter operasjonen. Foto: Jason Winslow / Splash News

Vis mer

Sunday, May 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments