Will.i.am fikk kjeft for å rope «Hva skjer, London» på Manchester-konsert. Nå forklarer han hvorfor

(Dagbladet): Will.i.am (42) og hans Black Eyed Peas var blant artistene som bidro under Ariana Grandes veldedighetskonsert på Old Trafford i går kveld.

Konserten, kalt «One Love Manchester», hyllet ofrene for terrorangrepet etter Grandes konsert i Manchester 22. mai.

Flere stusset følgelig over at Will.i.am, hvis egentlige navn er William James Adams, ropte ut «Hva skjer, London?» da han entret scenen i Manchester i går kveld.

En video publisert av BBC viser at artisten gjentatte ganger trekker fram både London og Manchester i løpet av opptredenen. Blant annet takker han politistyrkene i Manchester og «her i London».

Kommenterer bråket

London-utropene har vakt reaksjoner i sosiale medier. Mange later til å tro at det var en glipp fra artistens side, og refser stjernas tilsynelatende mangel på stedssans, ifølge Daily Mail.

Will.i.am selv har sett seg nødt til å kommentere bråket, og publiserte i går kveld flere oppdateringer fra sin Twitter-konto.

Der påpeker 42-åringen at det skjedde et terrorangrep i London lørdag, og at han ville hylle og vise kjærlighet til både London og Manchester.

I en annen Twitter-oppdatering skriver artisten at han takket politiet og borgermesterne i både Manchester og London.

«Alle trenger kjærlighet under hatangrep.» konkluderer han.

Sju drept

Lørdag skjedde det andre terrorangrepet på britisk jord på kort tid.

Sju mennesker ble drept og 48 såret da tre gjerningsmenn meide ned fotgjengere på London Bridge før de knivstakk flere personer i området.

Tolv personer er arrestert i forbindelse med London-terroren. Personene ble pågrepet i forbindelse med en politiaksjon mot flere adresser i forstadsbyen Barking, øst i London.

Monday, June 5th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments