«Vikings»-stjerna hetses i Sveriges største podcast: – Jeg blir så sint og krenket hver gang

(Dagbladet): Skuespiller Gustaf Skarsgård har flere ganger blitt gjenstand for harselas i «Alex & Sigges podcast», en av Sveriges største podcaster, laget av programlederne Alex Schulman og Sigge Eklund.

Det har falt skuespilleren, som er sønn av skuespiller Stellan Skarsgård og broren til skuespiller Alexander Skarsgård, tungt for brystet.

I podcasten «Nemo möter en vän» mandag, sier han nøyaktig hva han mener om Schulman og Eklund.

- Kompiser forteller det til meg, når de slenger dritt igjen. Og jeg blir så sint og krenket hver gang. Jeg tenker: «Nå sitter de der jævla synserne i sin jævla synser-podcast og sier ting om meg, som de ikke på noe vis kjenner. Jeg blir så sint, krenket, stolt og lei meg. Og så tenker jeg: «Men hva faen, kom igjen, le litt av deg selv og ha litt distanse, drit i de to», sier Skarsgård, og legger lattermildt til at han får jobbe litt med seg selv.

Harselerte med rap

Schulman og Eklund skal blant annet ha hånet Skarsgårds sommarprat på svenske radio P1 for flere år tilbake, og en rap han framførte i 2015 om sitt eget rusmisbruk og sin motstand mot Sverigedemokratene, skriver Aftonbladet.

I podcasten forteller Skarsgård også at han for noen år siden så Schulman og Eklund på en restaurant, og reagerte med å begynne å riste.

- Jeg tenkte at her får jeg virkelig noe å jobbe med for ikke å bli for sint, sier Skarsgård.

Han legger til at Alex og Sigge forsøker å være hans fiender, men at han ikke har noen planer om å la dem få det til.

Tok morens edruskapskurs

Gustaf Skarsgård har gjort stor suksess som skuespiller, blant annet i TV-serien «Vikings» og den norske filmen «Kon-Tiki».

Da han gjestet «Skavlan» i fenruar snakket han også om sitt forhold til alkohol, og sa at han bestemte seg for å legge om drikkevanene, etter å ha deltatt på et av morens edruskapskurs.

- Mamma ville at alle hennes barn skulle ta kurset. Da jeg var 30 år slo det meg: «Det har ikke gått en måned uten at jeg har vært full fra jeg var tolv», sa Skarsgård.

Da han fikk rollen som Bengt Danielsson i «Kon-Tiki» bestemte han seg derfor for å ta en pause fra alkoholen.

- Da vi lagde «Kon-Tiki», bestemte jeg meg for å trene yoga og være edru, og det var bra, forklarte han.

Tuesday, March 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments