«Venner for livet»-stjerna angrer på inngrep i ansiktet

(Dagbladet): I et nytt intervju med New Beauty avslører skuespiller Courteney Cox (53) at hun angrer på inngrepene hun fikk gjort i ansiktet.

I intervjuet forteller hun om Hollywoods besettelse av å se ungdommelig ut og hvordan det fikk henne til å ta beslutninger hun aldri ville tatt i dag.

- Utseendet var viktigst

Cox, som spilte Monica i TV-serien «Venner for Livet», sier hun vokste opp med tanken om at utseendet var viktigst og at det ofte fikk henne i trøbbel. I tillegg kunne legene rundt henne lett foreslå at hun kunne fikse på noe stadig vekk, skriver nettstedet Page Six.


FLERE INNGREP: Courteney Cox på den røde løperen i 2016. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

- Det som kunne skje var at jeg dro til legen og han kunne si, «Ja, du ser fantastisk ut, men en innsprøytning her eller en filler der kunne hjulpet.» Så da går man ut derfra og tenker at man ser bra ut, helt til noen andre forteller deg om en annen lege, «Han her er kjempegod! Han fikser denne personen som ser helt naturlig ut.» Man drar og møter denne legen, og han sier, «Dette bør du prøve!»

Venninne måtte be henne om å stoppe

Med så mange meninger rundt utseendet, forteller Cox at hun ikke lenger så ut som seg selv. Forandringene kom gradvis, men etterhvert tenkte hun at noe ikke så helt riktig ut.

Hun stoppet ikke før en venninne ba henne om det etter å ha sett bilder av inngrepene. Først da forstod hun at det var nok.

- Nå har jeg fått fjernet det jeg kan få fjernet. Jeg er så naturlig som jeg kan få blitt. Jeg føler meg mye bedre fordi jeg ser ut som meg selv. Nå ser jeg mer ut som den personen jeg var før, sier «Venner for Livet»-stjerna til nettstedet.

- Man trenger bevegelse i ansiktet, spesielt hvis man har like tynn hud som jeg har. Det er jo ikke rynker – det er smilelinjer. Jeg har måttet lære å omfavne bevegelse og at nye inngrep ikke er løsningen.

Sliter med tanken på å bli gammel

I august i fjor ble Courteney med villmarkskongen Bear Grylls på tur, britenes svar på Lars Monsen.

Under turen ble hun spurt om hvordan hun opplevde å bli kasta ut i et liv i berømmelse, som følge av «Venner for Livet»-suksessen.

En åpenhjertig Cox svarte at det ikke alltid har vært enkelt.

- Jeg har prøvd å forsone meg med at jeg blir eldre, men det er noe jeg ikke klarer, sier hun og fortsetter:

- Det er ikke lett å bli gammelt, men jeg har lært leksa mi, forklarte hun.

Thursday, June 22nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments