Vakte oppsikt med «look alike» på den røde løperen

«Westworld»-skuespilleren James Marsden (43) var ikke den eneste i familien som vakte oppsikt på den røde løperen under Screen Actors Guild Awards, natt til mandag.

Hollywood-stjerna overrasket mange da han dukket opp med sønnen, Jack Marsden (15), på prisutdelingen. De to var nemlig så like i ansiktet mange mente skuespilleren hadde med en klone av seg selv.

Saken fortsetter under bildet.


KLONE: Reaksjonene stormet på da James og Jack dukket opp sammen. Fans har twittret at Jack er en klone av faren. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Likheten mellom den 15 år gamle sønnen og faren var for enkelte slående, og reaksjonene lot ikke vente på seg på sosiale medier, ifølge Huffington Post. På grunn av 43-åringens ungdommelige stil og personlighet kunne ikke fans tro at han hadde en 15 år gammel sønn.

«Hvordan kan James Marsden ha en 15 år gammel sønn. Jeg trodde han var 29», skriver en Twitter-bruker.

«Jack Marsden er en klone av James Marsden», skriver en annen.

Fikk barn med brasiliansk modell

Marsden har sønnen med sin tidligere kone, Lisa Linde (44). Skuespilleren og ekskona har også datteren Mary James (11) sammen. Paret var gift i 11 år, men gikk fra hverandre i 2011.

- Dette er en gjensidig avgjørelse. Begge er innstilt på å oppdra barna sine i fellesskap og forbli gode venner, sa Marsdens talsperson til People da paret skilte lag.

Kort tid etter at bruddet var et faktum, møtte Hollywood-skuespilleren modellen Rose Costa i Miami.

Møtet mellom de to resulterte i en sønn, og de fikk sønnen William Luca Costa-Marsden (4) sammen i 2012.

Etter bruddet med modellkjæresten Rose Costa i 2012, har 43-åringen konsentret seg om karrieren og tilbrakt store deler av de siste årene på filminnspillinger.


SKILT: James Marsden og Lisa Linde fikk to barn i løpet av sitt 11 år lange ekteskap. Her er paret sammen i 2008. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Deler skjermen med norsk skuespiller

Hollywood-skuespilleren gjør det stort i rollen som Teddy Flood i «Westworlds» for tida.


SUKSESS: Den norske skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal gjør det stort internasjonalt. Her er hun på premieren av «Westworlds» i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

SUKSESS: Den norske skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal gjør det stort internasjonalt. Her er hun på premieren av «Westworlds» i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Den stjernespekkede serien er basert på sci-fi-klassikeren med samme navn fra 1973, og hadde premiere på HBO i oktober.Handlingen i «Westworld» foregår i en fornøyelsespark som bruker menneskelignende roboter som skuespillere.

Sammen med en rekke store skuespillere gjør også norske Ingrid Bolsø Berdal (36) det stort i serien.Bolsø Berdal spiller rollen som den menskelignende, drapslystne roboten, Armistice.

I begynnelsen av desember gikk den siste episoden av første sesong av stabelen. Dette gjør Bolsø Berdal til en av verdens mest eksponerte tv-seriefjes akkurat nå.

Thursday, February 2nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments