Utskjelt og latterliggjort for eget livsstilsmagasin: «Hold deg til det du kan»

(Dagbladet): Gjennom flere tiår har Gwyneth Paltrow (44) blitt regnet som en av verdens mest ettertraktede, kvinnelige skuespillere.

Ved siden av en forrykende karriere har Paltrow, som er kjent fra filmer som «Shakespeare in Love», «Shallow Hal» og «Iron Man», også gjort seg bemerket for å fronte egne livsstilsråd.

Gjennom sin egen nettside, Goop.com, har 44-åringen nærmest gjort seg til rene helseguruen – med tips til alt fra «vaginadamping» til det å tisse i dusjen.

- Møter mye motstand

Det er ikke til å stikke under stol at hennes mange tips har møtt en del kritikk og motstand. I et større intervju med magasinet The Edit, som er delvis gjengitt av E! Online, slår skuespilleren nå tilbake mot den årelange refsen.

- Folk hadde ingen problemer med meg som skuespiller, men med Goop har det vært litt sånn: «Hold deg til det du kan». Kvinner generelt møter mye motstand dersom de er vellykket og attraktive.

- Jeg sier ikke at jeg er attraktiv. Det jeg mener er at dette kan skje når man regnes som attraktiv, sier Paltrow.

Både kjendiser og flere eksperter har kritisert Paltrow spesielt for å ta på seg rollen som såkalt helseguru. Etter at hun lanserte Goop for nærmere ni år siden, har 44-åringen i aller høyeste grad unngått å svare på noen form for kritikk.

- Jeg har hatt et ekstraordinært liv, hvor ting har skjedd på en enorm måte. Jeg har opplevd stor suksess, stor glede, stor smerte, og store tap. Og grunnen til at jeg føler meg glad i dag er fordi jeg har melket hver eneste mulighet som bare faen, sier hun.

- Drømmen min

I august i fjor ville skuespilleren imidlertid, ifølge The Guardian, distansere seg fra nettsida.

Årsaken var at Paltrow fryktet at hennes tilknytning til Goop begrenset merkevaren, framfor å bidra til vekst.

Det var under forretningskonferansen Sage Summit i Chigaco i fjor at Paltrow snakket ut om planene for livsstilsnettstedet. Skuespilleren sa blant annet at hun stiller seg selv spørsmål om hvordan hun kan få merkevaren til å vokse, og hvordan hun samtidig kan adskille seg selv fra den.

- Drømmen min er at en dag vil ingen huske at jeg hadde noe som helst å gjøre med det, sa Paltrow den gangen.

Goop har over tid utviklet seg fra å være et nyhetsbrev til å bli et livsstilsmagasin på nett, og deler blant annet oppskrifter, kjærlighetsråd og helsetips.

Saturday, June 3rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments