Tysk VM-vinner fikk juling og mista jobben. Så tok han et tårevått farvel med fotballen

(Dagbladet): Kevin Grosskreutz var i sin tid en viktig del av et titteljagende Dortmund. Han vant også VM i 2014 med det tyske landslaget.

Nå ser det imidlertid langt mørkere ut for den allsidige tyskeren som i dag ble frisluppet fra VfB Stuttgart, ifølge Der Spiegel.

Både klubb og spiller skal ha vært enige om at dette var den beste løsningen.

- Jeg vil ha ro nå, og ønsker ikke å ha noe med profesjonell fotball å gjøre med det første, sa tyskeren på en tårevåt pressekonferanse i går.

Havnet på sykehus

Uttalelsen kommer etter at høyrebacken mandag ble angrepet ute på byen, noe som igjen førte til at han havnet på sykehus.

Der Spiegel skriver at Grosskreutz var ute sammen med flere unge spillere da slåsskampen startet. Det var en viktig grunn til at Stuttgart ønsket å avslutte kontrakten.

- Førstelagsspillere har et spesielt ansvar for å være rollemodeller for klubben som helhet. Særlig gjelder dette våre unge spillere, sier talsmann for klubben, Jan Schindelmeiser, på pressekonferansen, ifølge Der Spiegel.

Takket fansen

Der var Grosskreutz tydelig beveget.

Han beklaget uroen som kom som følge av byturen og den påfølgende slåsskampen.

- Jeg ønsker å takke fansen for den støtten de har gitt med de siste dagene, sier Grosskreutz, ifølge Goal.com.

Støtte fra Podolski

Tyskeren forlater et VfB Stuttgart som leder 2. Bundesliga, tre poeng foran Union Berlin. Bak der jakter Hannover 96 hakk i hæl.

Etter at nyheten om Grosskreutz’ brudd med Stuttgart ble kjent, har den tidligere tyske landslagsspilleren fått støtte fra Lukas Podolski.

- Alle gjør feil, skrev angrepsspilleren på Twitter.

Saturday, March 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments