TV 2-Siris dramatiske fødsel: – Verdt det når man overlever

(Dagbladet): I oktober 2015 ble TV 2 Sportens Siri Nilminie Avlesen-Østli (33) mamma for første gang.

Fødselen forløp imidlertid ikke uten dramatikk. Noen måneder etter at lille Victor kom til verden, fortalte Avlesen-Østli, overfor «God kveld Norge», at det hadde oppstått alvorlige komplikasjoner.

Sportsankeret fikk svangerskapsforgiftning, og måtte ta hastekeisersnitt. Etter tre dramatiske døgn var marerittet omsider over.


POPULÆR TV-PROFIL: Siri Nilminie Avlesen-Østli er nyhetsanker og reporter for TV 2 Sporten. Foto: TV 2
Vis mer

- Verdt det

I dag står alt bra til med den lille familien. Da 33-åringen, som er gift med Erik Løkken Østli, dukket opp på Gullruten-utdelingen i helga, la ikke tv-profilen skjul på at hun trives godt i mammatilværelsen.

- Det er veldig bra. Skikkelig gøy. Det snur verden helt på hodet, forteller Siri.

Selv om sportsankeret, som var ikledd en fotsid chiffon-kjole fra H&M for anledningen, har den dramatiske forløsningen friskt i minnet – velger hun å fokusere på det positive.

- Jeg tenker jo på at det kan skje igjen, hvis jeg skal få flere barn, men samtidig kan man ikke tenke for mye på det. Det er jo ikke nødvendigvis noe jeg må gå gjennom en gang til, sier 33-åringen, som benytter anledningen til å rose helsepersonellet ved fødeavdelingen hun var innlagt.

- Man overlever, og da er det verdt det, legger hun til.

Fridde i Barcelona

Avlesen-Østli, som var tilbake på jobb allerede fire måneder etter fødselen, har vært gift med ektemannen siden 2013. Det var en spent brud som snakket med Seoghør.no før vielsen, som fant sted i i Hamar domkirke.

- Det blir fantastisk å gifte seg med Erik. Han er alt jeg kunne drømme om og litt til. Vi utfyller hverandre og har det så gøy sammen, så dette må bare bli bra. Jeg er heldig som har funnet en så solid og bra mann, sa hun.

Tidligere har den populære TV 2-profilen røpet at hun og Erik forlovet seg under en romantisk tur til Barcelona i 2012.

- Han fridde i Barcelona. Vi hadde kjørt vannscooter og sett Magic Fountain. Da vi kom tilbake på hotellrommet gikk han ned på kne. Det var veldig romantisk og veldig overraskende, sa hun til Seoghør.no.

Sunday, May 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments