«The Rock» kan bli USAs neste president

(Dagbladet): En kampanjekomité har ifølge flere utenlandske medier sendt ut et formelt forslag som kan gjøre Dwayne Johnson (45), kjent som «The Rock», til Amerikas neste president i 2020.

Det er avisa The Hill som først omtalte saken.

Ifølge avisa har en mann ved navn Kenton Tilford signert forslaget som organisasjonen «Run the Rock 2020» står bak. Utkastet ble levert på vegne av Johnson til Federal Election Commission (FEC) på søndag.

Motivasjonen bak organisasjonen er ifølge avisa ikke kjent, og det skal heller ikke være noen relasjon mellom organisasjonen eller skuespillerstjerna.

Newsweek har forsøkt å komme i kontakt med Johnson og hans management, men foreløpig har de ikke lykkes med å få en kommentar.

Ikke første gangen

Det er imidlertid ikke første gangen Hollywood-skuespilleren, kjent fra filmer som «Fast & Furious», «Hercules» og «Baywatch», har blitt ønsket som president i USA.

Samtidig som det dramatiske og nervepirrende valget i fjor, da Donald Trump til slutt stakk av med seieren, la nemlig «Fast & Furious»-stjerna merke til at navnet hans begynte å dukke opp i flere opinionssaker og sosiale medier som en potensiell president.

- Jeg tror det er en reell mulighet, sa Johnson i et intervju med GQ i mai.

- Det var en følelse av alvor over det som faktisk fikk meg til å tenke, sa han mens han videre under intervjuet snakket om at han ønsket å se mer lederskap og ansvar i Trump sin politikk.

Da superstjerna gjestet «Tonight Show» med Jimmy Fallon litt seinere ble temaet rundt Johnson som USAs neste president tatt opp igjen.

- Jeg må si at jeg blir veldig smigret. Det er en nasjonal meningsmåling som nettopp kom ut denne uka som brakte sammen republikanere og demokrater, og sa at jeg ville slå Donald Trump hvis vi hadde valget i dag, sa han ifølge Rollingstone.

- Jeg tror jeg har blitt en fyr som mange mennesker kan forholde seg til, la han til.

Politikk har imidlertid alltid vært noe 45-åringen tilsynelatende har interessert seg for.

I 2000 holdt han en appell under den republikanske nasjonale konvensjonen og samme år deltok han også på den nasjonale konvensjonen til demokratene. Selv har han uttalt at han er registrert som uavhengig, skriver The Hill.

Opptatt av kvinners rettigheter

I rollen som den hardbarka Hobbs i den suksessrike filmserien «Fast & Furious» redder han stadig verden med sine bilinteresserte kolleger samtidig som han er trener for datterens fotballag på privaten.

I virkeligheten ser det ut til at den muskuløse skuespilleren er like opptatt av døtrene sine som han er i filmene, og opptil flere ganger har han delt sine kloke ord med både døtrene og fansen over sosiale medier.

- Det finnes morgener i livet der ingen ord blir sagt … dette er ikke en av de morgenene, skrev Johnson og fortsatte:

- Jazzy, la pappa fortelle deg sine mål: Når du er fem år vil du se folk i øynene mens du høflig tar de i hånda. Når du er åtte år vil du lære deg å fiske, kjøre pappas bil og trene. Og når du er 10 år vil du klare å være ærlig med folk og si: «Bra jobba, jeg liker det, men la oss se hvordan vi kan gjøre det enda bedre».

- Det var en god samtale, avslutter han.

Da det ble kjent at Dwayne og kjæresten Lauren Hasian (32) hadde fått sitt første barn sammen i 2015, delte Dwayne nok en gang noen ord med fansen på sosiale medier.

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments