Tennisstjerna får kritikk fra fansen etter intervju: – Jeg visste ikke at jeg måtte føde et barn for å være en «ekte kvinne»

(Dagbladet): I april kom nyheten om at den tennisstjerna Serena Williams (35) venter sitt første barn med forloveden og Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian (34).

35-åringen har flere ganger snakket om den kommende fødselen i intervjuer, men etter et nytt intervju med Stallar magazine møter hun massiv kritikk fra fansen.

Det var etter hun uttalte at det å føde nå gjør henne til en «ekte kvinne», at flere reagerte.

– Jeg har så mye respekt for kvinner som føder. Jeg er i ferd med å bli en ekte kvinne nå, vet du? Det kommer til å bli noe fascinerende og fantastisk å gå gjennom, sier hun i magasinet, ifølge New York Daily News.

Og det er nettopp den uttalelsen får fansen til å koke på Twitter.

– Jeg visste ikke at jeg måtte føde et barn for å være en «ekte kvinne». Tusen takk for at du sa ifra, skriver en Twitter-bruker.

– Så i dine øyne er jeg ikke en «ekte kvinne» fordi jeg VELGER å ikke få barn? #ChooseYourWordsCarefully, skriver en annen.

– Jeg elsker Serena Williams, men hun sa: «Jeg er i ferd med å bli en ekte kvinne» da hun snakket om fødsel uten å tenke på dem som ikke kan få/velger å få barn, skriver en tredje oppgitt.

– I dag lærte jeg at mine kvinnelige deler ikke betyr noe ifølge Serena Williams. Jeg er ikke en «ekte kvinne», fordi jeg ikke har noen planer om å føde, skrev nok en person på nettsamfunnet.

Redd for å føde

Seinere i intervjuet avslører likevel stjerna, som for øvrig har vunnet OL-gull fire ganger, at hun er nervøs før fødselen i september. Det å se på videoer av kvinner som føder har ikke akkurat hjulpet på nervøsiteten.

– Jeg tror det faktisk gjør det verre å føde. Det er ingen garanti at alt skal gå bra, sier hun før hun legger til at hun tror fødselen vil gjøre henne sterkere psykisk.

– Det er det som er det skumleste, men jeg tror fødselen vil gi meg mer styrke, om det er mulig, og mer selvtillit. Jeg føler at jeg er klar for alt, innrømmer hun.

Tennisstjernen har foreløpig ikke uttalt seg om Twitter-stormen, men hun har delt en video på kontoen sin hvor hun snakker om den kommende fødselen:

Kastet klærne i magasin

Tidligere i sommer var det kroppen til Serena som sto i fokus da hun var på forsiden av det amerikanske magasinet Vanity Fair.

På bildene står tennisesset i profil og skjuler brystene med sin høyre hånd for motemagasinet.

Det var imidlertid ikke første gang Williams viste fram kroppen i sosiale medier.

I 2015 fikk en artikkel om Serena Williams og kroppsfokus det til å koke i USA.

Artikkelen tok opp hvordan verdens beste kvinnelige tennisspillere ønsker å se ut og hvordan de trente.

Suksessforfatter J.K. Rowlings gikk blant annet ut forsvarte Williams mot en person som mente tennisspilleren var «bygd som en mann».

Selv svarte Williams med dette bildet på Instagram:

I april annonserte Serena Williams sin egen graviditet på Snapchat. Tennisproffen publiserte et kryptisk bilde av seg selv iført en gul badedrakt og teksten «20 weeks».

Verdenstoeren var dermed gravid da hun vant Australian Open i slutten av januar. Det var hennes 23. Grand Slam-tittel, skrev NTB.

Thursday, August 10th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments