Tårevåt «Mesternes mester»-exit: – Ble veldig følelsesmessig

KALAMATA (Dagbladet): – Det var veldig leit, faktisk. Jeg følte at jeg ikke fikk vist det jeg kunne, forteller Ine Barlie (51) til Dagbladet.

Det ble følelsesladd da bryteveteranen måtte ta farvel med resten av «Mesternes mester»-deltakerne i kveldens program, etter å ha tapt nattesten mot kickbokseren Tonje Sørlie (35).

At Barlie lå i fare for å ryke ut av realitykonkurransen ble klart da hun endte nederst på poengtabellen etter kveldens øvelser, der fokus var ukas tema.

- Som å være med familien

- Jeg hadde nok ønsket meg noen andre øvelser, som svømming eller hinderbane, for eksempel. Men det rakk jeg aldri, sier 51-åringen, som møter Dagbladet ved et hotell nedenfor deltakerhuset i den greske byen Kalamata, der «Mesternes mester»-innspillingen finner sted.

I nattesten fikk Barlie en siste sjanse til å berge realityplassen, men glapp da det gjaldt som mest. 51-åringen ble utfordret i reaksjon av motstanderen, og måtte se seg slått da Sørlie hadde vunnet to av tre runder.

Da nederlaget var et faktum, kom tårene.

- Det ble et veldig følelsesmessig øyeblikk. Selv om jeg ikke hadde vært der så lenge, var det overraskende trist å forlate de andre. Vi ble veldig fort kjent, og hadde et utrolig bra samhold i gruppa, meddeler Barlie, og legger til:

- Det var litt som å være med familien, når en pusser tenna mens en annen tisser samtidig. He-he.

Stor fan

Hun har alltid vært stor fan av «Mesternes mester», og er over seg av begeistring for at hun selv har fått muligheten til å ta del i den åttende versjonen av programmet.

- Det har vært en drøm å få lov til å være med, og enda mer stas å være den første bryteren!

Barlie er også den første kvinnen som ryker ut av årets sesong, etter at både fekteren Bartosz Piasecki (30) og alpinist Odd Sørli (62) har takket for seg. Sistnevnte røyk riktignok ikke ut av konkurransen på vanlig måte, men måtte trekke seg etter å ha falt stygt på sykkel forrige lørdag.

62-åringen pådro seg en alvorlig skulder- og kragebeinskade etter å ha blitt kastet over styret i høy fart, og ble seinere fløyet til Norge for å operere. Den dag i dag vet han fremdeles ikke om skulderen blir helt frisk.

Fortsatt er fotballspiller Frode Grodås, snøbrettkjører Helene Olafsen, håndballspiller Else-Marthe Sørlie Lybekk, skihopper Anders Jacobsen, kickbokser Tonje Sørlie, og langrennsprofilene Eldar Rønning og Anita Moen med i konkurransen om å bli årets «Mesternes mester».

Saturday, February 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments