Sveriges Eurovision-håp bor på strippeklubb-hotell: – Dette er noe som er fremmed for oss

KIEV (Dagbladet): Tirsdag kveld kvalifiserte Sveriges håp i 2017-utgaven av Eurovision Song Contest seg til lørdagens store finale.

Dagen derpå publiserte Robin Bengtsson (27) et bilde av seg selv på Instagram, hvor han slapper av på luksushotellet der den svenske delegasjonen bor, Premier Palace Hotel.

Nå viser det seg at det femstjerners hotellet, med marmorgulv og elegante møbler, også huser en pikant strippeklubb. Det skriver Expressen.

Dagbladet har selv besøkt hotellet, og til høyre i den romslige lobbyen reklameres det åpent for «Paradise Cabaret», med et skilt og flygeblader. Strippeklubben befinner seg i hotellets øverste etasje, der man også finner de mest eksklusive suitene.


I TOPPETASJEN: Hvis man tar heisen til øverste etasje på hotellet, finner man skilt og reklameplakat til klubben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Vis mer

- Finnes på hvert hjørne

Expressen har vært i kontakt med Robin Bengtsson, som forteller at han har lagt merke til at hotellet han bor på også huser en strippeklubb.

- De første dagene kjentes det litt rart. Men når man har gått rundt her og sett at det finnes på hvert hjørne, så blir man litt lei av det, man tenker ikke på det lenger, sier ESC-finalisten til den svenske avisa.

Robin Bengtsson legger til at han ikke er interessert i klubben, som for øvrig har en egen nettside. Der får man et innblikk i de ulike tjenestene Paradise Cabaret tilbyr:

Man kan for eksempel betale for en erotisk «lapdance», der danseren er utkledd som Cat Woman, sykepleier, nonne, hushjelp eller politikvinne: «Det er opp til deg hvilken rolle hun spiller i dag», som det heter under fanen «Crazy menu».


FLYGEBLAD: Strippeklubben eies ikke av luksushotellet, men flygeblader som dette finnes tilgjengelug i lobbyen. Foto: Faksimile/ Bjørn Langsem, Dagbladet
Vis mer

- Ingen god magefølelse

Mari Ryberger, sjef for den svenske delegasjonen i ESC 2017, sier til Expressen at de ikke var klar over at klubben fantes på hotellet da delegasjonen booket rom der.

- Vi har valgt hotellet ut fra det som logisk sett er mest praktisk, blant de hotellene vertsbyen har avtaler med. Vi har forstått det slik at et antall av disse hotellene har strippeklubb, og det er ikke uvanlig i Kiev, sier Ryberger.

- Dette er noe som er fremmed for oss og som ikke gir en god magefølelse. Dette er noe vi skal ta med oss før reiser og hotellbookinger i framtida, legger hun til.

Dagbladet har vært i kontakt med hotellets slags- og markedsavdeling, og får opplyst at Paradise Cabaret ikke eies av Premier Palace Hotel, og at klubben kun leier lokalene i toppetasjen.

Sverige er for øvrig ikke alene om å bo på dette hotellet. Den franske delegasjonen og sanger Alma Maquet (28), som er direktekvalifisert til finalen, er blant dem som også bor på luksushotellet.

Dagbladet har snakket med noen av medlemmene i Frankrikes ESC-delegasjon, men de ønsker ikke å uttale seg om strippeklubben på hotellet.

Thursday, May 11th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments