Svensk politi aksjonerte – skal ha innbrakt to nye til avhør etter terror

(Dagbladet): I går ettermiddag meldte svenske medier at flere personer var innbrakt av politiet i forbindelse med det antatte terrorangrepet som rammet Stockholm fredag.

Søndag morgen skal ytterligere to personer ha blitt innbrakt til avhør.

- Det er en del av etterforskningen. Vi er nå i gang med å avhøre to personer, sier Kjell Lindgren i polisen til den svenske storavisa Expressen.

Etter det Aftonbladet kjenner til, skal de to personene ha koblinger til den usbekiske 39-åringen som politiet mistenker at kjørte lastebilen inn i folkemengden i Drottningsgatan.

Kommenterer ikke

Politiet vil ikke kommentere opplysningen.

– Vi har gjort en innsats i Sollentuna i morges, men utfallet av den har jeg ingen kommentar til, sier Eva Nilsson, presstalsperson i Stockholm-politiet, til avisa.

Så langt er 39-åringen den eneste som offisielt er mistenkt i forbindelse med angrepet, men svensk politi gjennomførte lørdag minst to aksjoner i Stockholm, og ifølge Expressen er seks usbekere tatt inn til avhør.

Stor sjekkejobb

Alle skal være usbekere, og har tilknytning til leiligheten i Vårberg, der den terrorsiktede skal ha oppholdt seg kort tid før angrepet i sentrum.

- Vi må se til at alle opplysninger som finnes rundt etterforskningen, undersøkes, så får vi se om det har noe med etterforskningen å gjøre. I blant gjøres det på stedet, i blant tas folk med til stasjonen for mer avhør, sier Kjell Lindgren i polisen til Expressen om det siste døgnets aksjoner.

Sunday, April 9th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments