Stjerna skrøt av at han reiste i privatfly. Så tok fansen et kjapt søk på Google

(Dagbladet): Det er ikke et ukjent fenomen at de rike og berømte deler bilder fra sin luksuriøse hverdag på sosiale medier.

Muligheten til selveksponering og promotering er stor, hvor både kontanter, dyre biler, luksusreiser og elleville boliger pryder de mange kontoene.

Livet på sosiale medier speiler imidlertid ikke alltid virkeligheten, noe den amerikanske rapperen Shad Gregory Moss (30), kjent som Bow Wow, er blitt et soleklart eksempel på.

Ble fersket

Tirsdag delte han et bilde av et privatfly på sin Instagram-profil, med teksten: «Reisedag. NYC-promotering for Growing Up Hip Hop. Kom igjen. Jeg lover å gi dere det villeste showet noensinne!».

30-åringen insinuerte at han skulle dra avgårde i det luksuriøse privatflyet, men med over 3,4 millioner følgere, tok det ikke lang tid før han ble fersket av årvåkne fans.

Et raskt Google-søk viser nemlig at bildet, som har stedstag i Georgia, ikke er hans eget. Bildet viser seg nemlig å være hentet fra nettsiden Fort Lauderdale VIP service, et firma som er stasjonert i Florida.

Flere påpeker også at dette ikke er første gang 30-åringen har lånt et bilde fra samme selskap.

Angivelig observert på rutefly

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant BBC, stopper ikke saken her. Kort tid etter at rapperen hadde delt sitt innlegg på Instagram, ble han angivelig observert på et vanlig rutefly til New York, der han tilsynelatende reiser på økonomiklasse.

«Så denne karen Lil’ Bow Wow er på samme fly som meg til New York. Men på Instagram postet han et bilde av et privatfly, hvor han skrev: «Reiser til New York i dag». Jeg rister på hodet.»

Reaksjonene i sosiale medier har ikke latt vente på seg.

- Trenger ikke forklare meg

Saken har ført til så stort engasjement at noen har startet en trend omtalt som «The Bow Wow Challenge». Det går eksempelvis ut på at man tar et bilde hvor man endrer utsnitt, eventuell lyssetting og bruker filter for å danne illusjoner. Dette for å gi følgerne inntrykket av at livet ditt er langt mer glamorøst enn det egentlig er.

Just heading to Westfield to get some Nespresso pods #lilbowwow

A post shared by guysebastian (@guysebastian) on May 9, 2017 at 10:06pm PDT

Flere påpeker også at trenden er et nydelig eksempel på at man skal slutte å sammenlikne seg selv med det «perfekte» som ofte portretteres i sosiale medier.

Ifølge E! Online har rapperen nå valgt å adressere den massive responsen i en live-video på Instagram.

- Dere lever ikke mitt liv. Alle snakker om flyet, jeg visste ikke at det var nyheter. Det er ikke nyheter. Hva er det å snakke om? Ingenting. Jeg trenger ikke å forklare meg, sier han.

Bow Wow, tidligere kjent som Lil’ Bow Wow, begynte å rappe allerede da han var 5 år gammel. Ifølge Billboard har han solgt omlag 10 millioner album i løpet av sin karriere.

Thursday, May 11th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments