Sønnen til Lothepus rennes ned av beundrere: – Forbanna drittunge

(Dagbladet): At Leif Einar Lothe (47), kanskje bedre kjent som Lothepus, har gjort seg svært bemerket gjennom «Farmen kjendis» på TV 2 de siste ukene, er ingen hemmelighet.

I sosiale medier har Norges befolkning omfavnet den munnrappe 47-åringen, og interessen har blitt så stor at Lothe ikke ser noen annen utvei enn å skaffe seg hemmelig telefonnummer.

A photo posted by Stian Lothe (@stianlothe) on Nov 11, 2015 at 2:45pm PST

Og når det regner på presten, drypper det som kjent på klokkeren.

TV-profilen har nemlig tre barn fra et tidligere forhold, deriblant Stian Lothe (23). Etter at sistnevnte dukket opp i en videosnutt på Facebook-profilen til «God kveld Norge» onsdag, har interessen rundt ham vært enorm.

- Sender mye rart

Klippet, der 23-åringen blant annet tar et oppgjør med farens forhold til kjønnsroller, har på to dager fått i underkant av 700 000 visninger.

I kommentarfeltet påpeker flere at de er stor fan av Lothepus, men at hans «oppegående, jævlig kjekke, og skjønne gutt» i dette tilfellet vinner deres gunst.

- Folk skriver og sender mye rart. Jeg har ikke fått lest alt ennå, men de meldingene jeg har lest var veldig positive, og det er jo bra, sier Stian Lothe til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet:


- KAN FRAMSTÅ ULIKE: Stian Lothe (23) mener han og pappa Leif Einar deler mange verdier, men at de kanskje kan fremstå litt ulike. Selv studerer han i USA, og har før dette studert i England. Foto: Privat
Vis mer

På bare få timer skulle 23-åringen, som for øvrig er singel, selv få kjenne hvordan det er å ha en egen fanskare, med over 1200 nye venneforespørsler på Facebook.

- Det tikker inn meldingsforespørsler hele tiden, og jeg kan tenke meg at det er kommet rundt 1500 nye følgere på Instagram.

- Videoen har i skrivende stund over 700 000 visninger, hva tenker du om dette?

- Jeg har egentlig ikke hatt så mye tid til å tenke over det siden jeg jobber med å fullføre collegegraden min.

- Litt kleint

Selv om 23-åringen kan framstå like nøktern i sine uttalelser som sin far, påstår Stian Lothe at de ikke er spesielt like.

Mens han studerer russisk og statsvitenskap ved Middlebury College i USA, er Lothepus som kjent entreprenør, der hverdagen består av gravemaskiner, borerigger og dynamitt.


HARDHAUS: Leif Einar Lothe trives best i arbeidsklær. Her på sin egen tomt, sammen med bikkja si. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Vis mer

- Jeg tror vi først og fremst kan framstå veldig ulike, men jeg tror vi deler mange verdier, og er begge direkte og ærlige. Han var mye borte på jobb da jeg var liten, men vi har senere blitt gode venner.

- Har dere et nært forhold?

- Jeg vil ikke påstå at vi er «nære», eller kanskje vi er det. Måten jeg har vokst opp på gjør det litt kleint å bruke uttrykket «nært forhold».

- Hva ligger du i «måten jeg har vokst opp på»?

- Jeg kan selvsagt ikke snakke for alle i Hardanger, men jeg tror vi har en kultur som gjør at det vi tenker om hverandre ofte forblir usagt.

- Forbanna drittunge

Stian Lothe, som for tiden er inne i sitt fjerde og siste år på college, forklarer videre at han som regel kommer hjem til Norge og Hardanger rundt jul- og sommertider.

At hans far er blitt rikskjendis, tenker han imidlertid lite over.

- Akkurat det tenker jeg ikke så mye på. Det er likevel ganske praktisk med «Fjorden Cowboys», for da kan jeg få meg en oppdatering på hva familien driver med når jeg er borte, sier han.

- Tror du Lothepus frykter at du skal bli mer populær enn ham nå?

- Han er nok mer redd for historiene jeg sitter på som kan skade imaget hans!

Overfor Dagbladet forklarer Lothepus at han slettes ikke er bekymret for at sønnen skal oppnå større popularitet enn ham selv.

- Ha ha, forbanna drittunge. Alt han kan, har han lært av meg, så jeg frykter ikke noe, sier han på telefon fra Odda.

- Din sønn sier han sitter på historier som muligens kan skade imaget ditt, hva tenker du om det?

- Jeg får vel bare betale, så han holder kjeft. Sier han et ord til, så får han ikke en krone til av meg. Det kan du bare hilse ham og si.

Når Lothepus skifter fra spøk til alvor, kan TV-profilen imidlertid innrømme at han er svært stolt av sønnen.

- Jeg jobbet jo mye borte da han var ung, men med tiden har vi fått et nærere forhold. Han er dønn ærlig, og svært skoleflink. Der har vi nok den største forskjellen mellom oss. Mine karakterer så ikke ut, så jeg er jævlig stolt av ham.

Saturday, January 21st, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments