Sølv til Thingnes Bø etter fantastisk sisterunde

HOCHFILZEN (Dagbladet): Simon Schempp fra Tyskland vant VM-fellesstarten i Hochfilzen og avsluttet mesterskapet med en stor triumf. Johannes Thingnes Bø tok sølv etter en fantastisk sisterunde.

Både Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø og regjerende verdensmester på fellesstart, Johannes Thingnes Bø, var blant de 30 kvalifiserte til å gå i dag.

Til slutt kjempet lillebror Bø seg inn til sølvmedalje.

- Jeg er en glad gutt i dag. Jeg skjøt velig bra. Jeg må også gi skryt til smøreteamet som sørget for litt bedre ski i dag enn i går, sa Bø til NRK etter målgang.

- Han har noen krefter som ikke mange toppidrettsutøvere har. Han har noe inni seg som er helt rått, kommenterte storebror Tarjei Bø.

Slik var løpet for våre:

Første skyting: Brødrene Bø hadde fullt hus på første skyting, mens Bjørndalen og Svendsen fikk én bom hver.

Andre skyting: Brødrene Bø med fem treff begge to. Dermed var håpet om seier til stede. Bjørndalen og Svendsen misset to ganger – og begge veteranene var ute av medaljekampen.

Tredje skyting: Perfekte forhold for skyting. Fullt hus på Thingnes Bø. Én bom på storebror Tarjei. To bom på Svendsen. Fullt hus på Bjørndalen.

Fjerde skyting: Fortsatt gullsjanser, men én bom på Thingnes Bø. Dermed handlet siste runde om å jage de foran.

Svakt i går

Det ble en gedigen nedtur på stafetten i går med en elendig 8. plass. Alle de fire norske stilte revansjesugne på dagens fellesstart.

Både Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø var potensielle medaljekandidater før start. Og alle ville ha VMs første norske gull.

Det ble sølv.

Sunday, February 19th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments