Slo ned motspiller. Nå beklager han: – Helt uakseptabelt

(Dagbladet) Det var i en fotballkamp mellom Storhamar og Ottestad tirsdag, at temperamentene kokte over. Ottestad-spiller Sebastian Solberg ble slått ned av en motspiller.

- Han er nedtrykt, full av sjokk og overraskelse over det han har gjort, sa Arve Fuglum, styremedlem i fjerdedivisjonsklubben Storhamar, til Dagbladet i går kveld.

Beklager

Seint onsdag kveld tar Storhamar-spilleren selv bladet fra munnen overfor Hamar Arbeiderblad.

- Jeg vil komme med en unnskyldning for det som skjedde på Ottestadbana tirsdag. Unnskyldningen går til Sebastian Solberg, til Ottestad Fotball, til Storhamar Fotball, til med- og motspillere og generelt alle som er glade i fotball. Det som skjedde i går er helt uakseptabelt. Jeg er veldig lei meg og fortvilet. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage på det sterkeste fra min side, sier han.

Ottestad-spiller Solberg ble kjørt til legevakta, der han sydde noen sting i leppa. Han måtte også til tannlegevakta med en knekt tann.

Etterforskning

Både Storhamar og Ottestad satt i møter onsdag kveld, for å diskutere hva de skal gjøre videre.

- Vi kommer til å snakke med politiet i morgen for å få råd om hva vi burde gjøre videre, sa Trond Hulleberg, leder for A-laget til Ottestad, til Dagbladet.

Onsdag opplyste politiet at hendelsen vil bli etterforsket, ifølge NTB.

- Vi bekrefter at det vil bli iverksatt etterforskning. Utenom det ønsker jeg ikke å kommentere saken i detalj, sier kriminalsjef Rune Strand ved Hamar politistasjon til HA

Thursday, June 29th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments