Slo i sinne fordi han trodde finalesjansen røyk etter overtråkk. Mistet den i stedet fordi armen brakk

(Dagbladet): Lørdag går NM-finalene i volleyball av stabelen i Oslo. I damefinalen møtes Randaberg og Oslo Volley, mens TIF Viking møter BK Tromsø i herrefinalen.

I den sistnevnte skulle Erlend Isaksen (23) egentlig spilt. Men etter å ha skadet seg i en romjulsturnering med venner for få uker siden, blir det ingen kamp i Oslo på lørdag for ham.

Det er ifølge Isaksen «jævlig kjipt» å gå glipp av helgas finale. Men han kan skylde seg selv, etter å ha blitt lettere forbanna i romjulsturneringa.


BRUDD: Hadde ikke Isaksen blitt så forbanna da han tråkka over, hadde han ikke sittet på sidelinja med gips i helga. Foto: PRIVAT
Vis mer

- Det var en på laget som løp i veien da jeg hoppa. Jeg landet skjevt og tråkka over, og da jeg lå på gulvet tenkte jeg bare «faen, der knakk foten». Jeg ble så forbanna på at jeg kanskje mista finalen, at jeg slo flere ganger i parketten med hånda, forteller volleyballspilleren til Dagbladet.

- Var ikke toppfornøyde på laget

I ettertid har ankelen blitt bra, og ville ikke satt en stopper for en NM-finale for Isaksen. Han er veldig glad for at det ikke var brudd i ankelen, men er ikke veldig fornøyd med bruddet han pådro seg i hånda da han slo i parketten.

- De var ikke akkurat toppfornøyde på laget, jeg har fått kjeft. Og så var det jo litt skuffelse fra kompisene og trenerne mine over at man har gjort noe så dumt, sier Isaksen og ler.

23-åringen forteller at laget hadde jobba hardt for å komme til NM-finalen, og at han helst skulle vært med og dratt lasset i Oslo på lørdag.

- Har ikke ord for hvor teit det er

Vanligvis ville han ikke fått være med laget til Oslo, da det er flere reservespillere som kunne fått flybilletten hans. Men styret i BK Tromsø sa at unggutten kunne få beholde flybilletten sin, og blir med ned til hovedstaden.

- Jeg har fått litt tyn, men de har ordnet det. Jeg er fornøyd, men jeg har ikke ord for hvor teit det er. Jeg har aldri spilt i en NM-finale før, sier Isaksen, som kan fortelle at han har lært, og ikke vil slå knyttneven slik i parketten igjen.


TO TAP: BK Tromsø, laget til Erlend Isaksen, har tapt to av åtte kamper i serien. Den siste kom mot helgas finalemotstander, TIF Viking. Foto: Eivind Rinde
Vis mer

På veien til NM-finalen har BK Tromsø spilt fire kamper; to mot NTNUI Trondheim og to mot Randaberg.

- Det var tunge kamper mot NTNUI, og vi kjempa oss gjennom dem. Det gjorde vi også mot Randaberg. Det var ingen andre lag fra Nord-Norge som stilte, så vi gikk rett til kvartfinalen, forteller Isaksen.

Satser på banketten

Det er andre året til Isaksen på elitelaget. I år har laget hans vært svært gode, og har kun tapt to av åtte kamper. Det siste tapet kom mot lørdagens finalemotstander, TIF Viking fra Bergen.

- De er sjukt gode på hjemmebane. Jeg vet ikke når BK Tromsø vant der sist. Men da de møttes i helga var Tromsø nære å ta setpoeng. Har vi dagen på lørdag, skal de få problemer. Ingen av lagene har hjemmebanefordel, og jeg har troa på seier.

Isaksen har fått lov til å bli med som trener til Oslo. Fra benken skal han forhåpentligvis heie fram lagkameratene til NM-gull.

- Det blir jo en mye bedre fest om man vinner. Og banketten får bli mitt satsningsområde, sier 23-åringen og ler.

Saturday, January 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments