Skulle fortelle om DET Golden Globe-kysset. Da utviklet intervjuet seg til noe helt annet

(Dagbladet): Natt til mandag var det duket for Golden Globe-utdeling i Hollywood, og USAs fremste skuespillere hadde møtt opp for å sole seg i glansen. I kjent stil bød utdelingen på rød løper, humor, utdeling av statuetter og et noe overraskende politisk innslag signert Meryl Streep.

En som klarte å stjele oppmerksomheten uten å stå på scenen var skuespiller Andrew Garfield, kjent fra blant annet «Spider Man». Da Ryan Gosling stakk av med seieren innen kategorien beste mannlige skuespiller, brukte han takketalen sin på å blant annet takke kona Eva Mendez.

Gosling var nominert sammen med blant andre «Deadpool»-skuespiller Ryan Reynolds, som måtte gå tomhendt hjem fra prisutdelingen. Han fikk seg imidlertid et minne for livet. Garfield kysset nemlig Reynolds, noe seere bemerket seg. Det kunne man se da kameraene viste Gosling på vei opp mot scenen.


KYSSET TIL: TIl venstre ser man taperkysset Andrew Garfield og Ryan Reynolds delte da Ryan Gosling vant pris under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Foto: WENN.com, NTB scanpix
Vis mer

- Øm elsker

Taperkysset fikk massiv oppmerksomhet i sosiale medier, mye fordi én av dem i alle fall har fast følge. Mens sladderpressen skal ha det til at Garfield er av og på med skuespiller Emma Stone, er Reynolds gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively.

Garfield har holdt tett om hvorfor han valgte å kysse kollegaen sin, men onsdag tok han bladet fra munnen.

The Huffington Post er blant mediene som har omtalt saken. Da Garfield var gjest på talkshowet til Stephen Colbert kunne ikke verten dy seg med å spørre om hvorfor han gjorde som han gjorde.

- Jeg ville bare at Ryan skulle vite at jeg elsket ham uavhengig om han vant eller tapte, fortalte han til latter fra salen.

- Det spiller ingen rolle. Det handler om hvordan man spiller, og han møtte opp og ga alt. Det endrer ikke noe hjertet mitt, sa skuespilleren.

Garfield har flere ganger gått i bresjen for at likekjønnede ekteskap skal bli lovlig i USA. Det samme har talkshow-verten Colbert. Sistnevnte påpekte overfor gjesten sin at han selv ikke har noe problemer med å kysse menn.

Det som da skjedde fikk salen til å juble. Skuespilleren lente seg rett og slett mot Colbert og kysset til. Ikke bare én gang, men to ganger på rad møttes leppene deres.

- Du er en veldig øm elsker, sa Colbert på tull da kysseseansen var over.

Viste fram barna

Ryan Reynolds har vært en av Hollywoods mest omtalte skuespillere de siste åra. Før kysset med Garfield var han kjent for humoren sin, og dro allerede et par vitser på den røde løperen.

Han har også fått mye oppmerksomhet for at han inngikk et forhold med Blake Lively i 2011. Paret giftet seg i 2012 og har to døtre sammen: James (2) og hennes to måneder gamle lillesøster, som foreldrene foreløpig ikke har røpet navnet på.

I desember gjorde begge jentene sin offentlige debut, da Ryan ble hedret med en stjerne på den berømte gaten Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

Og de to små jentene så ut til å trives godt i rampelyset, ifølge E! Online.

Mens Ryan – som fikk sitt gjennombrudd i TV 2-serien «Pizzagjengen» – holdt tale, stjal hans to døtre showet ved mamma Blake Livelys side. Vesle James fikk blant annet mange til å le, da hun fikk øye på en mikrofon, som hun etter hvert fikk tak i.


FIKK TILSKUERNE TIL Å LE: Vesle James ble fascinert av mikrofonen hun fikk tak i . Foto: NTB scanpix
Vis mer
Thursday, January 12th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments