Skarsgård etter tv-mishandlingen av Nicole Kidman: – Jeg kommer aldri til å få en annen jobb igjen

(Dagbladet): – Alt handlet om å bygge tillit, finne et bånd mellom oss, og så se hvor det tok oss, sier Alexander Skarsgård til Vanity Fair.

Han forteller om HBO-serien «Big Little Lies» der rollefiguren hans, Perry, utsetter kona Celeste, spilt av Nicole Kidman, for psykisk og seksuell mishandling.

- Det var veldig viktig for oss å finne tilbake til hverandre etter at disse scenene var filmet. Vi gjorde et poeng av det, og vi klemte hverandre etterpå, forteller Skarsgård.

Første møte

Den svenske skuespilleren hadde aldri jobbet sammen med Nicole Kidman (49) før de møttes på settet til «Big Little Lies». Men de hadde en ting felles, begge har spilt i filmer til den kontroversielle, danske regissøren Lars von Trier. Kidman spilte i «Dogville» (2003) og Skarsgård hadde en rolle i «Melancholia» fra 2011.

Og som Skarsgård sier til Vanity Fair, regissøren av «Big Little Lies», Jean-Marc Vallée, arbeider på en liknende måte. Med eksisterende lys, og et håndholdt kamera som bestandig er i bevegelse.

Skarsgård mener at denne måten å jobbe på, gjør det enklere å filme blant annet de følelsesmessige og psykisk krevende scenene, fordi man hele tida kan prøve ut nye ting.

De to tilbragte også litt tid sammen før innspillingen startet, for å bli kjent.

Gråt etter innspillingen

Nicole Kidman har tidligere fortalt til Vouge at hun satt i badekaret og gråt etter innspilling av disse scenene. Og også at ektemannen hennes, Keith Urban, ble knust av å se alle blåmerkene hun kom hjem med.

I serien framstår Perry og Celeste som det vakre og rike paret som har klart å beholde gnistene i kjærlighetslivet. Men bak lukkede dører er virkeligheten en annen. Perry utsetter Celeste for fysisk og psykisk mishandling.

Skarsgård sier de ønsker å vise hvor seksuelt forholdet mellom Perry og Celeste er, hvordan det fører til overgrep og mishandling, men også hvordan Celeste klandrer seg selv for at Perry begår overgrep mot henne.

- Det er en av grunnene til at det tar henne så lang tid å forstå at hun ikke kan være hos ham. Hun elsker ham når han ikke mishandler henne, sier Skarsgård til Entertainment Weekly.

Kanskje sin siste rolle

- Jeg har en følelse av at dette er mitt siste intervju. For etter Perry Wright, kommer jeg aldri til å få en annen jobb. Men helvete heller, det var verdt det, sier Alexander Skarsgård til Entetainment Weekly.

- Og skulle noen trenge en mishandlende drittsekk, så er jeg mannen, avslutter han.

Monday, April 3rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments