Sig Hansen fra «Deadliest Catch» saksøkt av datteren for seksuelle overgrep

(Dagbladet): Den norskættede kapteinen Sigurd «Sig» Hansen (50), kjent fra Discovery-serien «Deadliest Catch», er saksøkt av datteren Melissa Eckstrom (28). Hun anklager ham for å ha forgrepet seg på henne da hun var barn.


STOR KJENDIS: Sig Hansen i front foran resten av kapteinene i den populære TV-serien «Deadliest Catch». Bak ligger krabbebåten Northwestern. Foto: Discovery Channel
Vis mer

Ifølge rettspapirer som Seatle Times har offentliggjort, hevder Eckstrom at farens overgrep skal ha blitt begått da hun var to år gammel.

Beskyldningene om overgrep dukket for første gang opp da Hansen skilte seg fra Melissas mor, Lisa Eckstrom. Den gang kommenterte dommeren ifølge Seattle Times at han anså sannsynligheten for at tv-stjernen skal ha forgrepet seg på datteren som «svært liten».

- Var alene

Nå har imidlertid datteren saksøkt sin far på egen hånd.

28-åringen hevder at hun har slitt med depresjon, spiseforstyrrelser og selvmordstanker som følge av de påståtte overgrepene.

Til tross for at de angivelige overgrepene skal ha skjedd mens hun var svært ung, hevder datteren at hun fortsatt husker bruddstykker av det som skjedde.

- Jeg husker at jeg var alene i et rom med min far og skrek ut i smerte, skriver Eckstrom i rettsdokumentene.


NORTHWESTERN: Krabbefiskebåten Northwestern er stasjonert i Seattle og fisker krabbe i Beringstredet. Foto: Discovery Channel
Vis mer

- Urimelig

Ifølge New York Daily News benekter Hansen alle påstander på det sterkeste.

- Dette er et urimelig søksmål som baserer seg på løgner som min ekskone diktet opp, da vi skilte oss. Hun brukte løgner for å ta fra meg datteren min, og bruker dem fortsatt for å prøve å presse meg for penger, sier Hansen.

Sig Hansen har anket avgjørelsen om at saken skal behandles i retten, fordi han hevder anmeldelsen ikke har hold i seg.

Møtte kong Harald

«Deadliest Catch», har gjort Hansen kjent verden rundt. Folk i 160 land har fulgt ham på tv-skjermen når skipperen og hans mannskap drar opp kongekrabbe, snøkrabbe og blåkrabbe fra Beringhavet vest for Alaska.

Sig har røtter fra Karmøy og er gift med norske June.


MØTTE KONGEN: Sig Hansen håndhilser på kong Harald i forbindelse med et møte i 2015. Foto: Anders Johan Stavseng / Se og Hør
Vis mer

I 2015 hilste han på kong Harald i forbindelse med et besøk på det norske verftet «Pacific Fishermen Shipyard» i Seattle, hvor den kjente båten «Northwestern» lå til kai.

Kong Harald fikk en stor omvisning på det kjente verftet, og han fikk også møte kaptein Sig Hansen, som er stolt over at han snakker norsk.

- Han forsto meg, men jeg snakket mest engelsk. Det var en fantastisk opplevelse, fortalte Sig etter møtet.

Rammet av hjerteinfarkt

I fjor ble det også kjent at Sig måtte hentes i helikopter, etter å ha fått kraftige smerter i brystet mens han var ute til sjøs.

Ifølge Daily Mail skal hans datter Mandy ha skrevet på sosiale medier at faren hadde vært gjennom ett hjerteinfarkt, men at han senere var ved god helse.

Monday, March 20th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments