Sesongens største Premier League-flopp: – Jeg var traumatisert

(FourFourTwo): Du husker sikkert mannen som trippet komisk lenge før han hamret straffesparket langt over mål for Italia i EM?

Simone Zaza ble selve bildet på Italias EM-exit etter opptrinnet. Før inneværende sesong dro han fra Juventus til West Ham på lån, og det ble alt annet en suksessfullt. Han har blant annet blitt kåret til sesongens Premier League-flopp.

Zaza har nå forlatt London-klubben og begynt på et nytt eventyr i Valencia ut sesongen, og han har tidligere innrømt at: «Hovedgrunnen til at det ikke fungerte, er meg selv, fordi jeg ikke var tilstede mentalt. Jeg var veldig negativ, og med tanke på alt som skjedde fikk jeg aldri oppleve den positive siden.»

I et intervju med Gazzetta dello Sport forteller han at straffebommen var en årsak til at han aldri fant seg selv i West Ham.

- Straffemissen var et problem som traumatiserte meg mye. Tiden etter EM var veldig dårlig, denne sommeren gikk jeg kraftig ned i vekt, sier Zaza.

Folk i sosiale medier var knallharde med Zaza etter straffemissen, og stegene i forkant av straffen som gikk himmelhøyt over mål, ble brukt for det det var verdt. Men det var det at han ble sett på som nonchalant som gikk inn på ham.

- Det var ikke videoene som gikk mest innpå meg. Nå kan jeg le av «Zaza-dansen». Folk har fått meg til å lide ved å skape et feilaktig bilde av meg, som om jeg var overfladisk eller innbilsk, sier han videre.

Han hevder at han hadde tatt 100 straffespark på trening måneden i forkant, uten å bomme en eneste gang. Men da det gjaldt som mest gikk alt galt.

Kjæresten hans hjalp ham veldig i tiden etterpå, og han ønsket å få en pause fra alt ved å dra til England og Premier League. Han forteller at han ikke var mentalt klar for overgangen, og sleit med å tilpasse seg miljøet, kulturen, treningen og ernæringen.

- Etter en stund i London manglet jeg også fysisk styrke. Nå er jeg i ferd med å finne tilbake til begge deler (mental styrke også journ.anm.).

Nå håper han å kunne bidra positivt på landslaget i løpet av sesongen.

Friday, February 3rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments